Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Τελευταια νεα της ομαδας

Η κατ’ αρχή συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο 3,5 χρόνων του Τσότσαλιτς με τον Πανιώνιο. Η Ζελέζνιτσαρ θα λάβει το ποσό των 75.000 Ευρώ + 15% ποσοστό από μελλοντική πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο σε άλλη ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Στην ίδια ανακοίνωση ο Πανιώνιος γνωστοποιεί και την συμφωνία απόκτησης του Ανδρέα Σάμαρη, του 20χρονου πρώην παίκτη της Παναχαϊκής, ο οποίος δοκιμαζόταν τον τελευταίο καιρό. Αυριο θα περάσει εργομετρικά τεστ και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4.5 ετών.

Στο μεταξύ, ο Εμίλιο Φερέρα άφησε εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, τον Ουέλιγκτον Μπαρόνι για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, μετά την καθυστερημένη άφιξη του Βραζιλιάνου, ο οποίος έχει κληθεί και σε απολογία.


Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Εστογιάνοφ, αλλά και ο τραυματίας Σμόγιε.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ανδριόλας, Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Κοντοές, Σιόβας, Τζαβέλλας, Νικολάου, Καστελιόνε, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Σκούφαλης, Αναστασόπουλος, Λουκίνας, Σίμωσης, Μπάλαμπαν και Ριέρα.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Ανδριόλας αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Μανιάτης, στο αριστερό ο Τζαβέλλας και στο κέντρο της άμυνας οι Όμο και Λάτκα. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Νικολάου, Καστελιόνε, Κουμορτζί και ένας εκ των Σκούφαλη ή Γουνδουλάκη και στην επίθεση οι Μπάλαμπαν και Ριέρα.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει ότι δεν θα παραλάβει εισιτήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:”Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι δεν θα παραλάβει εισιτήρια και δεν θα υπάρχει θύρα για φιλάθλους του Πανιωνίου στο γήπεδο της Τούμπας για το αγώνα της Τετάρτης, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2009 - 2010.

Παράλληλα, ενημερώνουμε οτι στον 1ο γύρο η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης δεν είχε δώσει εισιτήρια στην Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. Το γεγονός οτι βρέθηκαν φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ στη Νέα Σμύρνη (περίπου εκατό) σε εκείνο τον αγώνα, οφείλεται καθαρά στην ομαδοποίηση μεμονομένων φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Για την αποφυγή επεισοδίων και περαιτέρω δυσάρεστων καταστάσεων η Αστυνομία αποφάσισε να μην τους βγάλει έξω από το γήπεδο και η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έπρεπε να εναρμονιστεί με την απόφαση που θα δημιουργούσε τις λιγότερες παρενέργειες στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια του φίλαθλου κοινού που βρισκόταν στο γήπεδο.

Κατ’επέκταση δεν μπορεί να θεωρηθεί οτι η ομάδα μας εξυπηρέτησε τις ανάγκες της φιλοξενούμενης και άρα οφείλει να λάβει εισιτήρια στον αγώνα της Τετάρτης. Ενήργησε με τρόπο πυροσβεστικό σε ενα αναπάντεχο και εκτός των συμφωνηθέντων συμβάν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου