Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

0-0 σε ενα παιχνιδι οπου φυσαει ο ανεμος...

Έχασαν τις ευκαιρίες με το τσουβάλι, αλλά δίχτυα δεν έβρισκαν. Οπότε Εργοτέλης και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό στην αναμέτρηση του Παγκρήτιου. Το παιχνίδι προς το τέλος του ήταν ανοιχτό και όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε όμως ακόμα και μέχρι τώρα να παίζαμε ακόμα γκολακι δεν θα βάζαμε αφού η έλλειψη καθαρού επιθετικού που θα μπορεί να αξιοποιήσει τις φάσεις που βγαίνουν δεν υπάρχει.. Ένας καθαρός φορ τα δυο κοντρόλ που έκανε ο Μπαλαμπαν μόνος του στην αντίπαλη εστία, που του έφυγε η μπάλα δεν τα έχανε, τουλάχιστον ένα από τα δυο θα ήταν γκολ. Τελικά είναι μεγαλύτερη η ανάγκηενίσχυσις στην θέση του κλασικού φορ παρα στο τέρμα, γιατί ο Ανδρεολας για ένα παιχνίδιακόμα έδειξε πως μπορεί να έχει με την άξια του την βασική θέση κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας μας και πως μπορούμε να στηριχθούμε απάνω του.

Φερέρα:«Όπως είδατε ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις παιχνίδι. Επιθετικά είχαμε λίγες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ, αλλά στην τελευταία επιλογή κάναμε λάθη. Είμαι πολύ χαρούμενος που δε δεχτήκαμε γκολ και είναι πολύ καλό για το μέλλον».«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις τρεις αλλαγές γιατί όσο και να παίξεις πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα σου να πάρει τη νίκη».
ο Μάρτιν Λάτκα.«Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι η ισοπαλία είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα γι αυτό το ματς».«Κάθε ματς είναι δύσκολο όχι μόνο τα επόμενα. Σήμερα παίξαμε καλύτερα απ’ ό,τι παίξαμε με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».«Θέλουμε ένα δείγμα περισσότερων αγώνων για να δούμε τι πάει λάθος. Έχουμε καιρό μπροστά μας». «Ηταν δύσκολο για όλους μας. Στο ένα ημίχρονο για μας στο άλλο για τους αντίπαλους μας».
ο Σίτο Ριέρα είπε : «Δεν μας ικανοποιεί το σημερινό αποτέλεσμα. Γυρνάμε στη βάση μας με την πικρία της απώλειας των βαθμών. Στη συνέχεια θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι, να παίξουμε καλύτερα και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Μας έχει βγει λίγη κούραση στα τελευταία ματς. Χρειαζόμαστε μια ανανέωση».

Εργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Τσεσνάουσκις (78` Βερπακόφσκις), Ρομάνο, Λεάλ.

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Ομο, Ριέρα, Μπάλαμπαν (90` Κούκετς), Εστογιανόφ (84` Γουνδουλάκης), Καστελιόνε (68` Σιόβας), Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Τζαβέλας.

Κίτρινες : Αναστασόπουλος, Φραγκουλάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός, Ρομάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου