Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟ/εισιτήρια αγώνα 3/1/2010. Ώρα: 19.00


Στη διάθεση της ΚΑΕ Πανιώνιος βρίσκονται τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκο για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010. Η τιμή τους έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ.

Σημεία πώλησης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους απο την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου(10:30-14:30) απο τα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος, εθνικής στέγης και Αρτάκης.

Επίσης, εισιτήρια θα πωλούνται την ίδια ημέρα και ώρα στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πανιώνιου.(μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανιωνίου)

Τέλος, την ημέρα του αγώνα και δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης(17.00) εισιτήρια θα πωλούνται στο εκδοτήριο του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης.

*Με απόφαση της η ΚΑΕ Πανιώνιος δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, μια απόφαση που πήρε και το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ. Συνεπώς, δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκου.

*Παρακαλούνταιι οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκο να επιδείξουν στην είσοδο του γηπέδου τις απαραίτητες κάρτες των Γ.Γ.Α ή του ΕΣΑΚΕ για το έτος 2010. Με κάθε άλλου λογής κάρτα δεν επίτρεπεται η είσοδος στο αθλητικό γεγονός. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ?

3 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά με υγεία ευτυχία και νίκες του Ιστορικού!

    Αδερφέ βγάζει μάτια ο συνδυασμός κόκκινου κειμένου πάνω σε τυρκουάζ φόντο, κάνε λίγο πιο ευανάγνωστα τα χρώματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οκ θα το δουμε το θεμα... Χρονια πολλα φιλε μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panathinaikaraaaaaaaa reeeeeeee....
    opos kai na exei ton simpatho ton panionio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή