Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

2-0 ο Αστερας μετον Πανιωνιο


Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από νωρίς σε θέση... υπεροχής όταν στο 11ο μόλις λεπτό, σε μια αντεπίθεση, ο Τσέζαρεκ έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Βιλτσές έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδριόλα, κάνοντας το 1-0. Είχα προηγηθεί μια καλή στιγμή για τους Νεοσμυρνιώτες, με τον Εστογιανόφ, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Τέσσερα λεπτά μετά το γκολ, ο Ριέρα έβγαλε μόνον του τον Κουμορτζί απέναντι από τον Αναστασόπουλο, όμως... κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.Στο 37’, το δίδυμο Τσέζαρεκ-Βιλτσές ξαναχτύπησε και το αποτέλεσμα έφερε τον Αστέρα Τρίπολης να προηγείται με 2-0! Ο Τσέζαρεκ έβγαλε ωραία σέντρα στον Βιλτσές, ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας του Πανιωνίου, έφυγε μόνος του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του... εξουδετερωμένου Ανδριόλα. Το πρώτο μέρος «έκλεισε» με ακόμη μια αξιόλογη στιγμή του Πανιωνίου με την κεφαλιά του Μανιάτη, ενώ ο Εστογιανόφ δεν κατάφερε να μειώσει στις αρχές του δευτέρου μέρους.Οι «κυανέρυθροι» πίεσαν μέχρι τα τελευταία λεπτά αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, ενώ λίγο πριν από το τέλος, οι Αρκάδες έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ. Τέλος, ο Εστογιανόφ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια όταν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και δεν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εμίλιο Φερέρα: «Είναι δύσκολο να μιλάς όταν γνωρίζεις την ήττα αλλά σήμερα νομίζω ότι είδαμε: τι είναι ποδόσφαιρο. Είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν μεγάλο ρόλο τα λάθη. Η ομάδα που θα κάνει τα περισσότερα, θα χάσει. Στις στημένες φάσεις ήμασταν επικίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά ο Αστέρας Τρίπολης δεν έκανε λάθη σήμερα στην άμυνά του.

Εμείς παλέψαμε αλλά ο αντίπαλός μας δεν δέχεται εύκολα γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Με τον Μανιάτη στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ευκαιρία αλλά πιθανότητες να δημιουργήσουμε. Είχαμε πολλά κόρνερ και φάσεις.

Διαφωνώ στ' ότι δεν είχαμε πάθος. Οι διαιτητές άλλες φορές κάνουν λάθη και άλλες φόρες όχι. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη διαιτησία. Είναι αδιανόητο να δέχεται κίτρινες κάρτες ένας επιθετικός παίκτης. Όλοι ξέρουν πως τότε δεν είναι επικίνδυνος».

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Μπαστία (24' Φυτανίδης), Καρέρα, Καρντόσο (87' Λαδάκης), Βίλτσες, Ουντότζι (78' Εντερ), Τσέζαρεκ.

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Κοντόες, Μπαρόνι, Νικολάου, Κουμορτζί, Ριέρα, Εστογιανόφ, Καστελιόνε (69' Κούκετς), Μπουβάλ (78' Γουνδουλάκης).

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

Για το παιχνίδι τι να πω ! ?? πως γίνεται για μια ακόμη αγωνιστική να μην κάνει αλλαγή ενώ είμαστε πίσω με 2-0 ? πως γίνεται να αφήνει μέσα αυτόν τον Μπαρονι και να μας καταστρέφει όλο το παιχνίδι από τα αριστερά (τον χάλαγε ο Κοντοες αριστερά με Τσοτσαλιτς μέσα στο κέντρο της άμυνας) ? Πως κρατάς μέσα τον Καστελιονε που είναι σε απαράδεκτη μέρα και δεν περνάς μέσα τον Αναστασοπουλο ? Γιατί έχει παροπλίσει τελείως τον Σιμωση ένα γνήσιο ταλέντο (όταν θα τον έχει ανάγκη δεν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει)?Έως πότε θα αφήσει η ΠΑΕ τους παίκτες μας να έχουν αυτήν την τάση να διαμαρτύρονται συνέχεια, Εστογιανοφ πετάει το γάντι, Μανιατης φωνάζει συνέχεια , Ριερα βρίζει στα μούτρα τον διαιτητή !!! Αν είναι δυνατόν μου φαίνεται πως έχουν χάσει τελείως το παιχνίδι της συγκεντρώσεις και πειθαρχίας στην ομάδα .!! Όσο για τα τραγικά του παιχνιδιού ? Ποια άλλααπό τις 3 φάσεις που μας τρέλαναν όλους, τα δυο τραγικά λάθη της άμυνας από τον ΚοντοεΛατκα που χάρισαν δυο γκολ στην Τρίπολη και την κόκκινη του Εστογιανοφ στο 93' !!!!! χάνει και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό... Τι να πει κάνεις ? Τα λόγια είναι περιττά..
Μεσα σε ολα εχουμε και τα νεα για Μανιατη :
ο «κατάσκοπος» της ομάδας της Βαρκελώνης επικοινώνησε με παράγοντες των Κυανέρυθρων και ενημέρωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ο καταλανικός σύλλογος θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού. Υπάρχει ρήτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ, υφίσταται ενδιαφέρον και από την ιταλική Ουντινέζε, Ερωτηθείς, για το θέμα και το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού, ο Μανιάτης δήλωσε πλήρη άγνοια και απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

Μεγαλο λαθος των οπαδον μας ...Μαζι στις δυσκολες
και καλες στιγμες :
Περίπου 30-40 άτομα πήγαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (23/1) έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και περίμεναν το πούλμαν της αποστολής κατά την επιστροφή του από την πόλη της Αρκαδίας.Οι οπαδοί αποδοκίμασαν παίκτες και τεχνική ηγεσία, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την κακή πορεία της ομάδας, η οποία μετρά 3 ήττες και 3 ισοπαλίες στους 6 τελευταίους αγώνες.

1 σχόλιο:

  1. οι οπαδοι εκφραζουν την ανηχυχια τους επειδη αυτοι ηταν,ειναι και θα ειναι διπλα στο πανιωνιο απλα οι περισσοτεροι παικτες ειναι περαστικοι και κοιτουν μονο το λογαριασμο της τραπεζης ,καθως ο τσακ τους εχει κοκομαθει.Δεν ημουν εκει γιανα ξερω τι εγινε επακριβως αλλα πρεπει οι παικτες να καταλαβουν δεν παει αλλο αυτη κατασταση και τον προπονητη οτι δεν ειμασταν πανθρακικος εδω εχει γινει επενδυση εκατομμυριων απο τσακ αλλα....παικτες και προπονητης βρισκονται στο κοσμο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή