Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Παρελθόν ο Εμίλιο Φερέρα.

Η απόφαση πάρθηκε χθες το βράδι (25/1) μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των κ. Τσακίρη, Παυλόπουλου, αλλά και του ίδιου του Φερέρα. Στην συνάντηση αποφασίσθηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας του Πανιωνίου με τον Βέλγο τεχνικό, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (26/1) οι νεοσμυρνιώτες.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο Άκης Μάντζιος, μέχρι την εξεύρεση αντικαταστάτη του Φερέρα στην αναζήτηση του οποίου βρίσκεται από σήμερα η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ετσι ο Μάντζιος, θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει την ομάδα στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη για την 20η αγωνιστική της Superleague.

Το παρασκήνιο του «διαζυγίου»
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα των «κυανέρυθρων» επεδίωξε ο ίδιος ο Φερέρα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η στάση των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπό του. Κι αυτό γιατί ο ίδιος έβλεπε πως τον τελευταίο καιρό δεν απολάμβανε της στήριξης την οποία είχε προηγουμένως, ειδικότερα από τον κ. Τσακίρη.

Η αλήθεια είναι πως ο τελευταίος, που υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Βέλγου τεχνικού (σ.σ. στηρίζοντας τον μάλιστα σε δύσκολες γι' αυτόν στιγμές και μέσω ανακοινώσεων) είχε αρχίσει να κλονίζεται όσον αφορά την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του πρώην πλέον τεχνικού της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Επίσης, ο επικεφαλής των «κυανέρυθρων» επηρεάστηκε (όσον αφορά την απόφασή του να απομακρύνει τον Φερέρα) τόσο από την περιρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από τον Πανιώνιο όσο και από την κατάσταση στα αποδυτήρια.

Ετσι σιγά σιγά οι δύο άνδρες άρχισαν να απομακρύνονται με τον Φερέρα να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά όσο ο χρόνος κυλούσε και τελικά να οδηγηθεί στο να ζητήσει αυτό το ραντεβού έτσι ώστε η κατάσταση να ξεκαθαρίσει.

Οσον αφορά τον «εκλεκτό» αυτό είναι πρώορο να ειπωθεί, καθώς μόλις πριν λίγες ώρες πάρθηκε η απόφαση για την απομάκρυνση του Φερέρα. Μέσα στην ημέρα πάντως δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια ονόματα. Βεβαίως, η διοίκηση του Πανιωνίου δεν θέλει να βιαστεί καθώς επιθυμία της είναι να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ετσι, είναι πιθανό ο Ακης Μάντζιοι, ο οποίος διαθέτει δίπλωμα προπονητή να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και για δεύτερο ματς (πλην εκείνου με τον Ολυμπιακό) αν ως τότε δεν έχει βρεθεί ο «εκλεκτός».

1 σχόλιο:

  1. σωστη αποφαση Προεδρε... επρεπε ακομα και να μπορουσε για κατι καλυτερο ειχε χασει ολο τον ελενχο της ομαδας.. Πρεπει να γινει μια σωστη επιλογη προπονητη χωρις μεγαλο χρονο συμβολαιου, δεν πρεπει να νιωθει ποτε σιγουρος ο καθε προπονητης για την θεση του ωστε να προσπαθει παντα περισσοτερο...Καποια σωστα προσωπα πιστευω πως μπορουν να ειναι Κετσπαγια, Παπακωστας... Πρεπει να τους πορωσει τωρα ο Μαντζιος για το Κυριακατικο παιχνιδι...Ολοι στο γηπεδο προβλεπω ενα φοβερο παιχνιδι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή