Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-2


Να κάνουμε τον σταυρό μας που δεν θρηνήσαμε και θύματα πού πάσχουν από καρδιά! Ο Λεβαδειακός που δεν υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε και προηγήθηκε με 2-0 ενω ο Πανιωνιος είχε δυο καλές φάσεις, του 41' όταν ο Μανιάτης θα βγάλει πανέξυπνη σέντρα στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, αλλά ο επερχόμενος Γουνδουλάκης για λίγο δεν θα τη βρει με το κεφάλι για να νικήσει τον Μπλάζιτς και να κάνει το 1-0…και στην παρόμοια φάση με αυτή του 41’ είχαμε και στις αρχές του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 11' όταν ο Τζαβέλλας θα εκτελέσει φάουλ ο Κουμορτζί αλλά ούτε ο Μπάλαμπαν ούτε ο Λάτκα δεν θα βρουν για λίγο την μπάλα… Όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει μέσα σε πέντε λεπτά, πρώτα ο Μπάλαμπαν και έπειτα ο Λάτκα στις καθυστερήσεις έκαναν το τελικό 2-2 βάζοντας την υπογραφή τους σε μια ιστορική ανατροπη.
Το μόνο που μπορούμε να συγκρατήσουμε είναι η φοβερή προσπάθεια του Νικολάου που σε όλο το παιχνίδι φάνηκε να παίζει μόνος του για την νίκη .

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος(Δωδ/νησου)
Βοηθοί: Ακρίβος(Αθηνών), Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
4ος: Καραγκούνιας(Αχαΐας)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας)

Πανιώνιος(Φερέρα): Ανδριόλας, Λάτκα, Μανιάτης, Όμο, Μπάλαμπαν, Εστογιανόφ, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος(Μπουβάλ 64'), Νικολάου, Τζαβέλλας(Κοντοές

Λεβαδειακός(Ερνάντεθ): Μπλάζιτς(Στρατηλάτης 77'), Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Αλεξίου, Κόλτζος, Μπεγκόνια, Αμπουμπακάρι, Γκονσάλες, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Μπαλβορίν.

Κίτρινες: Ζησόπουλος(Λεβαδειακός 21'), Μανιάτης(Πανιώνιος 32'), Αλεξίου(ΛεβαδειακόςΜπεγκόνια(Λεβαδειακός 68'), Γκονζάλες(Λεβαδειακός
Κόκκινες: -

4 σχόλια:

  1. αυτη δεν ειναι ομαδα ,ο προποντης αργει να κανει αλλαγες παιζαμε 4-5-1- στην εδρα μας με μοναδικο πρωοθημενο τον μπαλαμαν με λειβαδιαο;η λειβαδια επαιξε καθαρο 4-4-2 ως ποτε να ανεχομαστε τον βελγοισπανο τουριστα για προπονητη;Απροστατευτη η ομαδα απο τη διαιτησια που μας καθαριζουν σε καθε αγωνα ,εγω κουραστηκα προσωπικα να βωλεπω τα ιδια καθε χρονια copy paste με τη περσινη χρονια και φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μοναδικό προωθημένο σε σταθερή βάση είχαμε τον Κούμο. Απίστευτο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αστα να πανε.. να δουμε μπας με τις καινουργιες μεταγραφες αλλαξει και το συστιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή