Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

1-0 Παοκ - Πανιωνιος


Με δεδομένο τις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο το 1-0 είναι λίγο , ο μόνος που αγωνιζόταν σαν πραγματικός πάνθηρας ήταν ο εκπληκτικός Ανδρεολας, τι άλλο μπορούσε να κάνει, απέκρουσε πέναλτι και τέλειωνε όποια φάση μύριζε γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πολύπλοκο. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και να πετύχει κάποιο γκολ. Θα μπορούσαμε εμείς να είχαμε το πάνω χέρι στον αγώνα και στα τελευταία είκοσι λεπτά παρουσιαστήκαμε πολύ νευρικοί με πολλές ατομικές προσπάθειες.
Με την διαιτησία δεν θα ασχοληθώ, το αν μας έδωσαν τα φάουλ που έπρεπε η αν έπρεπε να μας δώσει ναι η όχι το πέναλτι, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι πλέον είναι ότι πρέπει να έχουμε την δύναμη σαν ομάδα να χτυπήσουμε το παιχνίδι ακόμα και με εχθρική διαιτησία..
Εμίλιο Φερέρα
Ο Βέλγος τεχνικός δεν έκρυψε τα παράπονά του για την απόδοση του Πανιωνίου στο πρώτο 45λεπτο. «Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο γιατί δείξαμε ως ομάδα ότι δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα, αφού μόνο με στημένες φάσεις προσπαθούσαμε να φτάσουμε στην εστία του Χαλκιά. Αν υπάρχει κάτι θετικό για εμάς στο παιχνίδι ήταν οι ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου για να πετύχουμε κάποιο γκολ και να μπούμε στο ματς" τόνισε ο Φερέρα και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στα play-off».
Μάριος Νικολάου
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα γκολ. Αυτό το γκολ έκρινε το παιχνίδι. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Κάποιες φορές ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κάποιες άλλες ήμασταν εμείς. Όμως ο ΠΑΟΚ

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ
(Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, ΠαπάζογλουΦιλομένο), Κοντρέρας, Λίνο, Κουτσιανικούλης (71’ Κριστιάνο Μοράες), Βιεϊρίνια, ΊβιτςΦωτάκης)

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε, Κουμορτζι, Γουνδουλάκης (68’ Κούκετς), Νικολάου (85’ Σκούφαλης), Τζαβέλλας
να έβαλε το γκολ και πήρε το παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς μπορούμε να αγωνιστούμε καλύτερα. Δεν είναι αυτός ο Πανιώνιος που ξέρουμε και που έχουμε δει μέχρι τώρα. Γι' αυτό θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας» (68’ (90’

2 σχόλια:

  1. σε καμία περίπτωση δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαζι σου αυτο ειναιπου με χαλασε περισσοτερο, ειδα μια ομαδα φοβισμενη που εχασε απο το πρωτο λεπτο τον ελενχο του αγωνα, το μονο καλο απο ολα το παιχνιδι ηταν η αγωνιστικη κατασταση του Ανδρεολα.. Ηταν κατι παραπανω απο φοβερος,ακομα και στο γκολ δεν φταιει αυτος...Λες να μας βγει μια τετοια καλη εσωτερικη μεταγραφη ? ΜΑΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή