Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Γερά για την νίκη.....

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν πολλοί φίλαθλοι του Πανιωνίου στην προπόνηση, για να εκτοξεύσουν την ψυχολογία των παικτών στα ύψη ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Για το ματς , ο υπηρεσιακός προπονητής, Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φαμπιάν Εστογιανόφ και Μπερνάρ Κουμορτζί. Αντίθετα, στη διάθεσή του τέθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

H αποστολή των «κυανέρυθρων» είναι: Ανδριόλας, Μπεθέρα, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Κοντοές, Τζαβέλλας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουέλινγκτον, Καστελιόνε, Νικολάου, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Σκούφαλης, Σάμαρης, Ριέρα, Μπουβάλ, Μπάλαμπαν.

1 σχόλιο:

  1. Εμαθα οτι περασες χθες το μεσημερι απο το μαγαζι και με ζητησες. Κριμμα που δεν βρεθηκαμε. Συνηθως δεν παω Σαββατο μεσημερι, εκτος και αν παιζουμε την ιδια μερα. Σημερα θα ειμαι απο τις 1.00

    υ.γ. συμφωνω με την συνθεση (Bold γραμματα) αλλα θα προτημουσα το τσαμπουκι τον Μπεθερα στο τερμα και αντι Αναστασοπουλου τον Κουκετς αριστερα (και Σιτο δεξια).

    Αν δεν τα πουμε, με την ΝΙΚΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή