Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Άκης Μάντζιος

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός του Πανιωνίου παραχώρησε σήμερα ο Άκης Μάντζιος, μέχρι πρότινος βοηθός του Εμίλιο Φερέρα.

Ο νεαρός κόουτς σχολίασε ότι θα βοηθήσει για όσο χρειαστεί την ομάδα, μέχρι να βρεθεί νέος προπονητής, δίνοντας το σύνθημα νέα πορεία ενόψει του Ολυμπιακού.

«Ήρθα σε μια στιγμή να βοηθήσω την ομάδα μετά την αποχώρηση του Εμίλιο Φερέρα. Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο θα είμαι προπονητής για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να βρεθεί ο νέος. Από την Τρίτη κάνω μια προσπάθεια να υψώσω τα παιδιά και την ομάδα, ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Η ομάδα έχει δυνατότητες και ελπίζουμε ότι θα βρει το δρόμο της. Μαζί θα συνεχίσουμε στην επίτευξη των στόχων
», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για αυτά που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας:

Να δείξουν πάθος αγωνιστικότητα, που έλειπαν το τελευταίο διάστημα και ενώ η ομάδα είχε δείξει ότι τα διαθέτει αυτά τα στοιχεία».

Για το σύστημα της ομάδας: «Δεν είμαι θιασώτης ενός συστήματος Θέλω ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα να διαμορφώνεται. Βέβαια τώρα όταν έχει δουλέψει εφτά μήνες με έναν προπονητή είναι δύσκολο σε τρεις μέρες να αλλάξεις πράγματα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα αλλά με όποιον και να παίζαμε θα ήταν δύσκολο το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Έχουμε 11 παιχνίδια ως το τέλος για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε».

Για τις απουσίες των Κουμορτζί-Εστογιανόφ: «Είναι απουσίες μεγάλες και θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε».

Για την ανανέωση συμβολαίου στον Γουνδουλάκη: «Ο Φανούρης είναι παιδί του Πανιωνίου και έχει αποδείξει την αγάπη του. Οσον αφορά τον Σουηδό παίζει δεξί μπακ και στόπερ. Είμαι της φιλοσοφίας ότι ο παίκτης είναι καλό να παίζει πάνω από μια θέση».

1 σχόλιο:

  1. αντε να δουμε την Κυριακη.Αν και δεν πιστευω οτι θα αναλαμβανε καποιος παραμονη τετοιου αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή