Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Με 2,5 λεπτα αγωνα νοκ άουτ ο Μπορόβνιακ !!!

Κάταγμα κόπωσης, πριν προλάβει καν να ιδρώσει τη φανέλα του ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ. Ο παίκτης του Πανιωνίου πρόλαβε να αγωνιστεί 2,5 λεπτά στο ματς με την Καβάλα και τέθηκε νοκ άουτ για περισσότερο από ένα μήνα.

Ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε με πόνους στο πόδι και σήμερα έκανε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης, συνεπώς ο Νέναντ Μάρκοβιτς δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Κάπως έτσι συνεχίστηκε η ατυχία για τους κυανέρυθρους, που από την αρχή της σεζόν έχουν ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματα τραυματισμών.

4 σχόλια:

  1. μονο σε εμαε γινονται αυτα!!!και πανω που ξεφωτοθηκαμε το παλτο εφθιμοφ ...η ατυχια μας κυνηγα με δυσκολοθς αγωνες στη συνεχεια με κολοσσο και πειστερι(δεν αναφερω το αεκ γιατι θα ειναι τ...α !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικα αν τα βαλουμε κατω μας εχει παει τρελα στραβα σε ολα τα αθληματα, μας εχουν ματιασει ? καταραστει ? τι να πω ρε γαμωτο εκει που παμε να σηκωσουμε κεφαλι, νταπ μια και μας τελειωνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντος πρεπει να φταιει και η καε εδω, δεν μπορει να παιρνεις τον Εφθιμοφ και να ειναι τοσο χαλια σε κατασταση , δεν τους κοντρολαρουν ? και οκ κανεις ενα λαθος , την ξαναπατας αμεσως στην αλλαγη του λαθους σου ? δεν γινονται αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί στην ΠΑΕ τους ελέγχουν (βλέπε Σμόγιε). Έλεος. Ας βρεθεί ένα σχετικά αξιόπιστο ιατρικό τιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή