Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΣΑ Τσότσαλιτς και Σάμαρης στην αποστολη για Τριπολη..!!


Με απουσίες τριών βασικών παικτών θα ταξιδέψει ο Πανιώνιος στην Τρίπολη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Εμίλιο Φερέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τους τιμωρημένους Ομο και Μπάλαμπαν, καθώς και τον τραυματία Τζαβέλλα.

Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κυανέρυθρων» ο Βόσνιος,Έντιν Τσότσαλιτς και ο Ανδρέας Σάμαρης, ο Έντιν Τσότσαλιτς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων μέχρι 30/6/2013 και ο Ανδρέας Σάμαρης διάρκειας 4,5 χρόνων μέχρι 30/6/2014.


Αναλυτικά η αποστολή: Ανδριόλα, Μπεθέρα, Μανιάτη, Κοντοέ, Λάτκα, Σιόβα, Τσοτσαλιτς, Γουέλινγκτον, Νικολάου, Καστελιόνε, Κούκετς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκη, Λουκίνα, Αναστασόπουλο, Σκούφαλη, Ριέρα, Μπουβάλ και Εστογιάνοφ, Τσότσαλιτς και Σάμαρης.

Φερέρα: Πολύ δύσκολος αγώνας…

Ο προπονητής του Πανιωνίου Εμίλιο Φερέρα, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ο αυριανός αγώνας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Ο Αστέρας είναι μία πολύ υπολογίσιμη ομάδα και ειδικά στην έδρα του γίνεται ακόμα πιο δυνατός», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δουλειά μας είναι να "χτυπάμε" όλους τους αγώνες και να διεκδικούμε το καλύτερο και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και αύριο».

Στο μεταξύ, ο Φερέρα κλήθηκε να σχολιάσει και την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, που φέρνει τον Πανιώνιο αντιμέτωπο με την Καβάλα. «Έχω ξαναπεί ότι το κύπελλο είναι ένας θεσμός όπου όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ειδικά η Καβάλα έχει αποδείξει και στο πρωτάθλημα ότι διαθέτει πολύ ισχυρή έδρα, από την οποία πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν φύγει χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Όμως γι΄αυτό το παιχνίδι έχουμε καιρό ακόμα. Προέχουν οι αγώνες για το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή», επισήμανε ο Βέλγος τεχνικός.

1 σχόλιο: