Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ο Πανιώνιος στους «8» του Κυπέλλου

Ένα γκολ του Μπόσκο Μπάλαμπαν, λοιπόν, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας έστειλε τον Πανιώνιο στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas on Line σε ένα παιχνίδι αγγαρεία παρά την «κρισιμότητα» της φάσης των «16». Οι καλές φάσεις έλειψαν, όλο το παιχνίδι είχε μόνο ένα σουτ του Μανιάτη (20’) στο πρώτο ημίχρονο και την φάση στο 60΄ όταν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του Κωστάκη στο κόρνερ του Κούκετς. Στο 82΄ ο Όμο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό φάουλ στον Ντοριβάλ , από μεριάς του Θρασύβουλου είχε μια καλή φάση όταν ο Λατκα κατάφερε να μας σώσει διώχνοντας την μπάλα κυριολεκτικά στην γραμμή της εστίας μας στο δευτερο ημιχρονο. Ο Πανιώνιος απέδειξε για ακόμη μια φορά τον τελευταίο καιρό ότι περνάει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, στέλνοντας και πάλι ανησυχητικά μηνύματα στον κόσμο του. Χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, χωρίς... εμφανές σύστημα, χωρίς πειθαρχία μέσα στο γήπεδο, ο Όμο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τρίτη φορά φέτος, αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν παει καλά στο θέμα της πειθαρχίας.

Ο Εμίλιο Φερέρα τόνισε: «Όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, οι παίκτες νομίζουν ότι θα παίξουν και θα προκριθούν».

«Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι πάντα δύσκολα. Το θετικό είναι ότι προκριθήκαμε στο τελευταίο λεπτό ενώ παίζαμε με δέκα παίκτες. Όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, οι παίκτες νομίζουν ότι θα παίξουν και θα προκριθούν. Και μετά ανησυχείς όταν βλέπεις ότι αυτό δεν συμβαίνει», τόνισε αρχικά ο Φερέρα.
Όταν ρωτήθηκε για την μέτρια εικόνα που δείχνει ο Πανιώνιος στους τελευταίους αγώνες απάντησε: «Η εικόνα που έχετε στο μυαλό σας δεν είναι κάτι το αληθινό. Αυτή είναι η εντύπωση που έχετε εσείς. Σέβομαι της εκτίμησή σας. Η δικιά μου εκτίμηση είναι άλλη. Είναι αδύνατο να έχεις την ίδια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια». Όσο για την επιλογή του να κρατήσει ως το τέλος του αγώνα τον Μπόσκο Μπάλαμπαν εντός αγωνιστικού χώρου, παρότι δεν είχε και την καλύτερη απόδοση αποκρίθηκε: «Τον ξέρω πολύ καλά όπως και ότι αυτού του είδους το γκολ μπορεί να το βάλει. Είναι πλεονέκτημα για μένα γιατί γνωρίζω τους παίκτες».

Τέλος ο Βέλγος τεχνικός όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τους στόχους της ομάδας του και κατά πόσο είναι εφικτοί είπε: «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Είμαστε μακριά από τον τελικό, αλλά και μακριά από τα πλέι οφ. Ρωτήστε με ξανά σε δυο μήνες». Για το γκολ-πρόκριση μίλησε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν σημαντικό το γκολ που πέτυχα, καθώς μας γλίτωσε από την παράταση. Παίζαμε ήδη με δέκα παίκτες και θα μας επηρέαζε και στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είχαμε καλή απόδοση, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι περίεργα. Οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά και σημασία έχει η πρόκριση».για το αν σκέφτεται τον τελικό της διοργάνωσης, απάντησε: «Δεν είναι σωστό να σκέφτεσαι τόσο μακριά. Προχωράμε βήμα βήμα, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και μακάρι να διακριθούμε. Στις τελευταίες αναμετρήσεις δεν είμαστε καλοί και ελπίζω να βελτιωθεί η εικόνα μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ελπίζω να κάνουμε νέα αρχή σε αυτό».

ΣΚΟΡΕΡ: 90'+2 Μπάλαμπαν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 83' Όμο (δεύτερη κίτρινη).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κωστάκης, Πιπίνης, Χαρίδημος Μίχος (79' Αλεξάντροβιτς), Βασιλείου, Ζώνας, Στέργιος Μίχος, Κόμπο, Χατζηπαντελίδης, Ντοριβάλ, Κατσίκης (68' Παπαδόπουλος), Καραμαλίκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανδριόλας, Μανιάτης, Κοντοές, Όμο, Λάτκα, Νικολάου, Κούκετς (66' Ουέλινγκτον), Ριέρα, Κουμορτζί, Μπουβάλ, Μπάλαμπαν.

4 σχόλια:

  1. Αυτό που είδαμε χθες ήταν κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτιχως
    δεν πηγα και δεν αναγκαστικα να δω αυτο το παιχνιδι... Αστα αυτο που με
    τρελανε περισσοτερο ειναι που ακουσα οτι η ομαδα στα ματια των αλλων
    δεν παει καλα !!! Βρε λες να παιζαμε με την ROMA χθες( δεν λεω με την
    Μπαρτσα) και οχι με τα δευτερα του Θρασυβουλου και δεν το καταλαβα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, μάς αποστόμωσε ο άνθρωπος... Δηλαδή τί να τού πείς όταν όλη η Ελλάδα βλέπει τα χάλια μας κι αυτός λέει..."έτσι το βλέπετε εσείς- εγώ δέν το βλέπω έτσι...".
    Να δείτε που θα κερδίσουμε στην Τρίπολη και πάλι θα τη γλυτώσει... Δηλαδή, θα μας κάνει να παρακαλάμε να χάσουμε μεθαύριο, μπάς και απαλλαγούμε από την παρουσία του (ή μάλλον τη μή παρουσία του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι αρχηγε... παμε για την νικη και μονο για την νικη αλλα για το καλο της ομαδας, πρεπει απλος καποιος να του τα πει που πρεπει να προσεχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή