Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ανακοίνωση και νεα απο μπάσκετ

Η ανακοίνωση…

Το Δ.Σ της ΚΑΕ Πανιώνιος ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησαν επί του ΠΑΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου για τη στήριξη του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των 120επετειακών χρόνων από την ίδρυση του εκτιμώντας παράλληλα την πολύτιμη συμπαράσταση του.

Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα δεν διαμορφώθηκε από την απόδοση των ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά από τη διαιτητική σφυρίχτρα. Για εμάς υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης αποτελέσματος τόση όση και το μέγεθος της αντιπάλου ομάδας στο χώρο του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, δηλαδή μεγάλη. Δεν είμαστε καθόλου πεισμένοι ότι η έκβαση του αποτελέσματος πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, μάλλον περί το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε. Ο τηλεοπτικός φακός από την απευθείας μετάδοση του αγώνα αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο των προαναφερθέντων.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου από τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας(Κ.Ε.Δ).

Αύριο, Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010, και ώρα 15.00 το Δ.Σ της ΚΑΕ Πανιώνιος θα πραγματοποιήσει έκτακτο Δ.Σ με την παρουσία του πρώην προέδρου και μεγαλομετόχου της ομάδας , κ. Ηλία Λιανού.

Ο Πανιώνιος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τρέβορ Μπράιαντ, αλλά και του Δημήτρη Πανανικολάου, για τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς αμφότεροι τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο παίκτες των «κυανέρυθρων» υπεβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, μέσω της οποίας διαπιστώθηκε, ότι αμφότεροι έχουν υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Κατά συνέπεια δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανιώνιου κόντρα στον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου