Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η ωρα του κυπέλλου....


Ήρθε η ώρα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και για την Πανιωναρα, δεν σκεφτόμαστε ούτε για πλάκα το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το αρνητικό σερί. Η πρόκριση στα προημιτελικά αποτελεί μονόδρομο, γιατί το Κύπελλο είναι πλέον ο κύριος στόχος μας, μια πρόκριση θα παίξει τρελό ρόλο στην τόνωση της ψυχολογίας που χρειαζόμαστε, ενόψει της συνέχειας.
Μοναδικός απόντας θα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναφορικά με τον Εστογιανόφ, ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός την Τρίτη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και δεν ακολούθησε το χαλαρό πρόγραμμα. Αυριο θα εξεταστεί και πάλι από τον γιατρό της ομάδας για να διαπιστωθεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απέναντι στον Θρασύβουλο.
Μεγάλη αναμένεται να είναι η βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να είναι πολλής στο αυριανό αγώνα .
Η αποστολή του Πανιωνίου έχει ως εξής:
Ανδριόλας, Μπεθέρα, Μανιάτης, Όμο, Κοντοές, Σιόβας, Λάτκα, Γουέλινγκτον, Καστελιόνε, Νικολάου, Κουμορτζί, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Σκούφαλης, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Μπουβάλ.
Στο μεταξύ η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Φτωχότερος είναι από σήμερα ο Πανιώνιος. Ο επί σειρά ετών παράγοντας και ένθερμος φίλος του συλλόγου μας Στέφανος Μουστάκης, έφυγε από κοντά μας. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Η παρουσία του, ο λόγος του και η δυνατή φωνή του, θα λείψουν από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και από όλους μας...

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ και ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους, προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 15:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου