Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-1

Η ομάδα προσπάθησε, έχασε ευκαιρίες, αδικήθηκε σε 3 περιπτώσεις (οφσάιντ το γκολ του Κούκετς ,μη δοσμένο πέναλτι στον Γουνδουλάκη και στον Μπουβαλ). Κρίμα να μην μπορείς να εκμεταλλευτής αυτόν τον κάκιστο Ολυμπιακό που έπαιζε με 10 παίκτες και τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής ώστε να ανέβεις στην βαθμολογία, κρίμα για άλλη μια φορά να τρώμε γκολ στα πρώτα λεπτά από φάση που δεν μυρίζει γκολ και να χάνουμε το παιχνίδι από ομάδα που μας έχει κάνει 2 με 3 φάσεις. Ο Νικολάου για μια ακόμα φορά ήταν ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου μαζί με Ριέρα και Μπεθέρα. Για τον κόσμο τι να πω είδαμε 10 με 15 άτομα να καταστρέφουν αυτήν την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οργανωμένοι και μη οπαδοί της ομάδας μας, είναι κρίμα εμείς οι ίδιοι να κάνουμε τόσο κακό στην ομάδα .....


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Άκης Μάντζιος :

"θεωρώ ότι με βάση την εικόνα του Β' μέρους η ομάδα μας άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς.

Προσπαθήσαμε ν' αλλάξουμε καποια πράγματα. Κάποια βγήκαν και κάποια άλλα όχι. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.

Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από το πουθενά, χωρίς ο αντίπαλος να μπει καν στην περιοχή μας Στο Β' μέρος πιέσαμε και ενώ ο Ολυμπιακός είχε μείνει με 10 παίκτες αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα ακόμη ματς. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα είπε:

Για το Β' μέρος και τις ευκαιρίες:

Νομίζω αν δείτε τις φάσεις είχαμε 3-4 φάσεις για γκολ με τον Μπάλαμπαν και τον Κούκετς. Φτάσμε στην αντίπαλη περιοχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αλλά δεν τα καταφέραμε.

Για την φάση του Κούκετς και για δύο φάσεις που ο Πανιώνιος φώναξε για πέναλτι

Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Πληροφορήθηκα πως δεν ήταν οφσάιντ ο Κούκετς. Μπορεί όμως η πληροφόρησή μου να είναι λάθος. Δεν έχω όμως άποψη. Εσείς ξέρετε καλύτερα.


Μπεθέρα :

«Κρατάμε μόνο την προσπάθεια. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά ήταν σημαντική και η προσπάθεια, καθώς παίξαμε καλά και αξίζαμε την ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη.

Είμαι ευχαριστημένος που αγωνίστηκα και πάλι», είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας. Από τη μεριά του ο Σουλειμάν Όμο τόνισε ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα. «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε, συμβαίνουν αυτά. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο την επόμενη φορά.

Σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο»

Ριέρα :

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο. Πάντοτε μια αλλαγή προπονητή επηρεάζει θετικά. Ελπίζουμε να πάμε καλά στην συνέχεια, η ομάδα μπορεί και ψηλότερα».



Συνθέσεις

Πανιώνιος:

Ιζαάκ Μπεθέρα, Μάρτιν Λάτκα, Κάρλος Καστελιόνε (78' Νταβόρ Κούκετς), Σουλεϊμόν Ομο, Γιάννης Μανιάτης, Ουέλιγκτον Μπαρόνι, Μανώλης Σκούφαλης (65' Φανούρης ΓουνδουλάκηςΣιόβας (46' Μπετί Μπουβάλ), Μάριος Νικολάου, Μπόσκο Μπάλαμπαν, Σίτο Ριέρα ), Δημήτρης

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο , Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ζαουάντ Ζαϊρί, Εντσο Μαρέσκα (53' Ζέσους Λεονάρντο), Χεσούς Ντάτολο, Σεαρένσε Ντουντού (68' Κριστιάν Λεντέσμα), Ακης Στολτίδης, Ματ Ντάρμπισαϊρ (46' Λουίς Ντιόγκο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου