Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου του Φερρέρα


Αναλυτικά ο κ. Φερρέρα δήλωσε :

«Για τον επόμενο αγώνα της Κυριακής δεν θα έχω στην διάθεσή μου τον Ριέρα και τον Καστελιόνε, που θα εκτίσουν ποινή από κίτρινες κάρτες. Στην αποστολή θα είναι και ο Μπουβάλ. Κατά τα άλλα για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ο αγώνας ενάντια στον Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικός για μας. Γενικά έχω την αίσθηση ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Η διαφορά βαθμολογικά μεταξύ της 4ης και της 14ης θέσης είναι πολύ μικρή».

Σε ερώτηση σχετικά με τον Μπουβάλ και αν ο ερχομός του θα αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα:
«O Μπουβάλ ήταν παίκτης του Πανθρακικού, ήταν βασικός και έχει παίξει σε όλους τους αγώνες του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος. Είναι έτοιμος αγωνιστικά και ξέρει καλά το Πρωτάθλημα. Η παρουσία του μας δίνει περισσότερες επιλογές στα άκρα, πολλές επιλογές και λύσεις, όπως επίσης πολύ δουλειά για εμένα για να επιλέξω το καλύτερο. Πιστεύω στον Μπουβάλ, αλλά για να αλλάξει το σύστημα που παίζουμε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είμαστε στο σωστό σημείο και πρέπει να αφοσιωθούμε στους στόχους για αυτή τη χρονιά. Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να βελτιωθούμε αμυντικά και να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας»

Σε ερώτηση σχετικά με τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η διοίκηση έκανε μεταγραφές τόσο για το παρόν, το σήμερα δηλαδή, όσο και για το μέλλον της ομάδας».

Σε ερώτηση για το αν κρίνει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό δύσκολο ή εύκολο:
«Ο Λεβαδειακός έρχεται από δύο χαμένους αγώνες. Έναν στο Πρωτάθλημα και έναν στο Κύπελλο. Δεν γνωρίζω όμως πόσο σημαντικό είναι το Κύπελλο για εκείνους. Πρέπει να δούμε λοιπόν τους αγώνες του Πρωταθλήματος . Ο Λεβαδειακός στους τελευταίους αγώνες κέρδισε τη Λάρισα, είχε μία καλή εμφάνιση στην Καβάλα. Δεν θεωρώ πως θα έρθουν με άσχημη ψυχολογία για τον αγώνα. Σημαντικό για μας, είναι το πως θα είμαστε έτοιμοι εμείς πρώτα απ’ όλα».

Σε ερώτηση για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος στον Β΄ Γύρο και τι περιμένει :
«Ελπίζω να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με αυτά του πρώτου γύρου, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει, κυρίως την οργάνωση της άμυνας που όπως προείπα είναι το πιο σημαντικό για μένα».

2 σχόλια:

  1. Ενταξει,ο Σαμαρης ειναι μελλον,ο Τσοτσαλιτς σε πιο χρονο ανηκει τελικα,θα μας πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον βλεπω φιλε να βγαζει ματια... εχω καλη προαισθηση για αυτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή