Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Τα νεα της Δευτερας..

Η δεύτερη μεταγραφή του Πανιωνίου μετά τον Τσότσαλιτς για τον Ιανουάριο είναι γεγονός. Ανακοίνωσε τον Ανδρέα Σάμαρη που είναι 21 ετών και αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη.

Ο 21χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων (μέχρι 30/6/2014).Ο Ανδρέας Σάμαρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1989. Έχει ύψος 1,89 μ., βάρος 80 κ. και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων. Από το 2006 μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στην ομάδα της Παναχαϊκής».
Πραγματικά πιστεύω πως είναι ένας παίκτης που θα δώσει πολλά στην ομάδα στο μέλλον.. Αλλά έχουμε ανάγκη 2 μεταγραφές ουσίας μια στο τέρμα ( ΜΠΛΑΖΙΤΣ ) και μια σε κεντρικόεπιθετικό, πρέπει να κάνουμε κάτι αλλιώς το χάσαμε το παιχνίδι.

Πρόστιμο σε Εστογιανόφ-Ουέλινγκτον

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν από την διοίκηση οι Φαμπιάν Εστογιανόφ και Ουέλινγκτον Μπαρόνι για την καθυστερημένη επιστροφή τους μετά τα Χριστούγεννα.

Οι δύο παίκτες είχαν κληθεί να απολογηθούν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, εξέθεσαν τους λόγους τους και ζήτησαν συγγνώμη.
Το ποσό των 20.000 ευρώ καλείται να πληρώσει στον Πανιώνιο ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ.Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής απολογήθηκε στη διοίκηση της ομάδας για την γροθιά στον Κάρλος Αραούχο της ΑΕΚ, καθώς και για την απουσία του από την προπόνηση των Κυανέρυθρων στις 2 Ιανουαρίου.

Τα χρήματα θα δοθούν, όπως συνηθίζει ο Πανιώνιος, στους ανθρώπους που φροντίζουν για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"Παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ οι ποδοσφαιριστές Φαμπιάν Εστογιανόφ και Γουέλινγκτον Μπαρόνι. Οι δύο αθλητές είχαν κληθεί να απολογηθούν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ επειδή καθυστέρησαν αδικαιολόγητα να επιστρέψουν από την άδεια η οποία τους είχε δοθεί ενόψει των Χριστουγέννων. Και οι δύο ποδοσφαιριστές εξέθεσαν τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησαν και ζήτησαν συγνώμη. Κατόπιν της απολογίας τους, το Δ.Σ. αποφάσισε όπως τους επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο".


ΣΟΚ στο Αρτακης

90-64 τις «κυανέρυθρες»ο Αθηναϊκός… μεσα στη Νέα Σμύρνη, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ

2 σχόλια: