Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ακομα ενα χαστουκι.... 0-1 ο Ατρομητος μεσα στην Νεα Σμυρνη..!!

Σπανε ολα τα αρνητικα ρεκορ... Το σημερινο κρατουσε 29 χρονια...Από το 1981 είχε να κερδίσει στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος και το κατάφερε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάτο που πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 1-0 επί του Πανιωνίου!

Ακόμα και το πέναλτι να έδινε που έπρεπε ο Σιδηρόπουλο στις καθυστερήσεις στον Λάσκα θα άλλαζε κάτι ? Πρέπει κάτι να αλλάξει είμαστε οριακά να σώσουμε την ομάδα....
ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΡΕ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΟΚΠΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ?
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ....
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Μάχο, Μπάλαμπαν, Λάτκα, Βαρό, Μανιάτης (69' Σάμαρης), Γουνδουλάκης (46' Βαζ Τε), Σιόβας, Κοντοές, Κουμορτζί, Ριέρα, Τσότσαλιτς (46' Κούκετς)

Στον πάγκο: Μπέλιτς, Όμο, Οκπάκο, Σαλαλί


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης):
Μιχαηλίδης, Φαβάλι, Καμαρά (75' Περόνε), Νάστος, Τάτος (84' Αποστολόπουλος), Σφακιανάκης, Μελισσάς (81' Σκόνδρας), Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαγκανόφσκι

Στον πάγκο:
Καραγκιολίδης, Μπρίτο, Καραγκούνης, Καραλής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς του, τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Ελευθερίου (Αθηηνών)

* Πριν η αποστολή του Πανιωνίου αναχωρήσει με προορισμό το γήπεδο, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης άφησε πριμ 25 χιλ. ευρώ στους παίκτες, είτε κερδίσουν είτε χάσουν!


5 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γλυφτες του βαρκαρη ? εισαι αρρωστος ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενας απλος αρρωστος ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ειμαι , που σκοτωνω τον χρονο μου σε αυτο το blog, γιατι εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις αυτον τον λιγο χρονο που εχωπως καταφερνω και το κραταω αυτο το blog.... Μπορει να ηθελα να πιστεψω οτι κατι αλλαξε σε αυτην την ομαδα μετα τον Μπεο ειναι κακο ? Τοσο πολυ σου αρεσε η ομαδα τοτε ?
    η πιστευεις οτι υπαρχει καποιος αλλος που μπορει να κρατησει την ομαδα σε καποιο επιπεδο ? Ενα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν παραδωθει ετσι ολοι τους ακομα και τον ατρομητο τον αναστησανε μεσα στην Νεα Σμυρνη , τι στο διαλο παιζει πλεον ? Μα ολοι τους ειναι τοσο μαλακες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.panthers.gr/panthers/index.php?option=com_content&view=frontpage

    δεν λες τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ Ο ΜΠΕΟΣ Ε?
    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο Ο ΑΛΛΟΣ.
    Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕ.ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΛΥΦΑΤΕ.
    ΡΟΜΠΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΜΠΟΤΗ ΟΧΙ ΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή