Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σαμαρης και Γκολ... Ετσι χαλαει μια γιορτη.....

Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Ανδρέας Σάμαρης έχει αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Μάντζιος και βγάζει μάτια. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση με την ΑΕΚ, σήμερα έγινε ο ήρωας του Πανιώνιου, καθώς με ένα εξαιρετικό μετρημένο πλασέ σε αντίθεση γωνία έδωσε μια τεραστια νικη και μια ανασα βαθμολογικη αλλα και ηθικη...Ο Άκης Μάντζιος διάλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Μπόσκο Μπάλαμπαν και να παρατάξει ένα αμυντικογενές 4-4-1-1 με τον Ριέρα μοναδικό προωθημένο και τον Σαλαλί λίγο πιο πίσω του.

Οι συνθέσεις

Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταλ (73' Βελάσκο), Σίμιτς (59' Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Ιγλέσιας (66' Μπλάζεκ).

Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Σιόβας, Λάτκα, Ομο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης (83' Χίκα), Σάμαρης, Σαλαλί (65' Οκπάκο), Ριέρα (91' Γιόνσον).

Διαιτητής: Μάνταλος
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Κωστάρας




Μάντζιος: «Ανεξήγητο φαινόμενο»

Για την… ικανότητα του Πανιωνίου να χάνει σε θεωρητικά πιο εύκολα ματς και να κερδίζει τα πιο δύσκολα, μίλησε ο Άκης Μάντζιος στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά τη νίκη της ομάδας του με σκορ 1-0 επί της Λάρισας.

«Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μας, που ήταν πολύ έντονη και πολύ δύσκολη για τον Πανιώνιο και την ιστορία του, προσπαθήσαμε να μαζέψουμε ότι μπορούσαμε από την ομάδα, και κυρίως θέλαμε να αφήσουμε όλα αυτά τα προβλήματα στην άκρη και να έρθουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα στη Λάρισα, απέναντι σε μία ομάδα, πάρα, πάρα πολύ καλή, με ποιοτικό ρόστερ. Θεωρώ ότι καταθέσαμε ψυχή, πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά μας, με πολλά δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να βγει ο Πανιώνιος από το τέλμα που έχει περιέλθει. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, εγώ πίστευα και πιστεύω στους παίκτες και θεωρώ ότι αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση. Η αστάθειά μας είναι ανεξήγητο φαινόμενο».

«Δεν ήμασταν κακοί στα περισσότερα παιχνίδια, με τον Ατρόμητο ήμασταν κακοί και χάσαμε δίκαια, αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Έχουμε τον κορμό από πέρυσι και πέρυσι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, άρα θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν κυρίως ψυχολογικό και ελπίζω από σήμερα να γίνει μία νέα αρχή για να έχουμε πιο σταθερή πορεία μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλό μας, περιμέναμε την πίεση και τον τρόπο της πίεσης, και καταφέραμε έστω και με την τύχη να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αν και πιστεύω ότι και εμείς είχαμε την τύχη με το μέρος μας και μπορούσαμε να “καθαρίσουμε” το παιχνίδι γρηγορότερα».

4 σχόλια:

  1. Βγαζουν ματια τα Ελληνικα ταλεντα που εχει η ομαδα, Σαμαρης, Σιοβας, Αναστασοπουλος αλλα και οι γνωστοι πλεον Μανιατης και Κοντοες .... Πρεπει να παρουν ευκαιριες και τα αλλα 3 ταλεντα που εχουν να δωσουν πολλα...! Κολοβος, Κοντοχρηστος και Κουρντι θελουν να δειξουν τι αξιζουν... Παμε γερα ρε Πανιωναρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάναμε πολλά λάθη (γιατί ρε Χίκα;) αλλά ευτυχώς κράτησαν οι πιτσιρικάδες και τους έκλεισαν πανηγυρικά το σπίτι. Μακάρι σε κάθε αγώνα να δείχνουν τέτοια βελτίωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μπασκετ μας εχει δειξει τον δρομο... Ας δωσουμε τις ευκαιριες στους Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή