Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η Αποστολη με πολλα συμπερασματα

Με μια πρωινή προπόνηση, που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, στο «Απήλιον», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος του Σαββάτου (6/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό.

Μετά το πέρας της, ο τεχνικός των Κυανέρυθρων, Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την πειραϊκή ομάδα, την οποία συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μάχο, Παναγόπουλος, Σιόβας, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Βαρό, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Σάμαρης, Χίκα, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν.


Υπ'ατμον οι Οκπακο, Μπελιτς, Φουνγκουαγιο, Πουπο, Partouche , Ρισγκαντ και Βαζ Τε ? Τυχαίο ? δεν νομίζω που δεν είναι στην Αποστόλη...! Ένα αλλο θετικό είναι η στροφή στους Έλληνες και περισσότερο στα νέα παιδιά του συλλόγου...! Ακομα και ο Ομο πιστεύω πως είναι στο ροστερ γιατί ο Κουρντι ειναι τραυματίας, αλήθεια ο Κοιλαράς και ο Σκουρτης τι έχουν γίνει ?

Με ποινή επίπληξης τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον αρχηγό του Πανιωνίου, Γιάννη Μανιάτη, για δυσμενείς κρίσεις σε βάρος των διαιτητών μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με την Καβάλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Επιπλέον, ο διεθνής αμυντικός υποχρεώνεται από την απόφαση να ανακαλέσει τις δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου