Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...


ΕΔΩ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΕΔΩ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ...!!
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚ
ΟΤΗΣ.
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΙΔΕΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΧΕΡΙΑ...ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 120.... ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.











Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ....


Η Γενική Συνέλευση του Πανιωνιου εξελίχθηκε σε λαϊκή διαμαρτυρία και περίπου 1.500 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στην αίθουσα «Ν. Πεντζαρόπουλος», προκειμένου να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν με τον παλμό τους τον Ερασιτέχνη. Αντιπροσωπεία των οπαδών του «Ιστορικού» συναντήθηκαν με τον Γεράσιμο Βεντούρη και του ζητούσαν να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αντιστραφεί η κατάσταση.

Λίγο μετά τις 21:00 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη βγήκε στον κόσμο και τους μίλησε, με την φωνή του και τα λόγια του να δείχνουν πως όλα έχουν τελειώσει: «Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να σταματήσουμε την συμφωνία. θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Θα πάμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς» τόνισε ο κ. Βεντούρης.
Αμεσως μετα ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αποφάσισε να ακυρώσει την μεταβίβαση των μετοχών της «κυανέρυθρης» ομάδας σε επιχειρηματία, ο οποίος συνδέεται με τον Μάκη Ψωμιάδη, ετσι έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Γεράσιμο Βεντούρη και εκανε κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου, μέσα στον επόμενο μήνα.Η πίεση του κόσμου, αλλά και το… μπλόκο Μπιτσαξή, φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Κατι που προκαλεσε ενθουσιασμός σε ολους τους φίλους του συλλόγου που ξέσπασαν σε κραυγές απόλυτης ελευθερίας . Σύντομα αναμένεται και ανακοίνωση από την επίσημη ΠΑΕ.

Η ΚΛΑΨΑ ΔΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΙΣΩΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ... ΓΕΡΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή