Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Μεγαλη νικη του Πανιωνιου.... 1-0 τον ηρακλη


Με 4-2-3-1 παρατάχθηκαν και οι δυο ομάδες. Ο μεν Πανιώνιος με τους Μάχο στο τέρμα, Κοντοέ, Λάτκα, Σιόβα, Μανιάτη από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλο αμυντικά χαφ, τριάδα μπροστά τους Κούκετς, Σαλαλί, Σάμαρη και μοναδικό προωθημένο τον Ριέρα.
Πολύ χαρούμενος ήταν στην συνέντευξη τύπου ο Άκης Μάντζιος μετά την σπουδαία νίκη του Πανιωνίου με 1-0 επί του Ηρακλή. Οι Κυανέρυθροι με αυτόν στον πάγκο τους έχουν τις τρεις από τις τέσσερις, που έχουν συνολικά, νίκες τους οι οποίες έγιναν με ΑΕΚ, Λάρισα και Ηρακλή!

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα πάει έτσι, στην τακτική. Ήμασταν καλύτεροι στα σημεία, δημιουργήσαμε 3-4 φάσεις και σκοράραμε. Πανηγυρίζουμε σήμερα, αλλά από αύριο σκεπτόμαστε μόνο το ματς με την Κέρκυρα. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θέλουμε την ουσία και τίποτα άλλο. Οι συνεχόμενες νίκες θα βοηθήσουν την ομάδα ψυχολογικά για τη συνέχεια».

ΣΚΟΡΕΡ: 69' Κούκετς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 58' Λάτκα, 77' Κούκετς - 14' Κανακούδης, 58' Γιάκομπ, 82' Μάρα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+3' Γιάκομπ (2η κίτρινη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Κούκετς (77' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (87' Ομο), Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σαλαλί (57' Μπάλαμπαν)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κανακούδης (77' Λίμα), Ντάνι, Κατσαμπής, Πίτου Γκαρσία, Μάρα, Σίσιτς (71' Βέλλιος), Γιάκομπ, Στσοτ (68' Παπαστεργιανός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου