Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ο Μάρκοβιτς

Ραγδαίες θα είναι εντός της ημέρας οι εξελίξεις στον Πανιώνιο καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και τις πληροφορίες οι "κυανέρυθροι" από το απόγευμα θα έχουν νέο προπονητή!
Η απόφαση του μεγαλομέτοχου της ΚΑΕ Ηλία Λιανού για την απομάκρυνση του Νέναντ Μάρκοβιτς έχει ληφθεί από το βράδυ της Δευτέρας, μετά την ήττα της ομάδας από τον Ικαρο Καλλιθέας και εντός των προσεχών ωρών θα ανακοινωθεί στον Βόσνιο τεχνικό η λύση της συνεργασίας.

Λιανός
και Μάρκοβιτς συνομίλησαν ήδη τηλεφωνικά, με τον πρώτο να ανακοινώνει την απόφασή του στον δεύτερο και το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστό το όνομα του επόμενου προπονητή της ομάδας, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον οποίο ο Λιανός είχε επαφές και το καλοκαίρι, με τον Ελληνα τεχνικό όμως να παραμένει στο Μαρούσι, από το οποίο όμως αποχώρησε τον Σεπτέβριο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός της ομάδας θα δώσει το παρόν στην προπόνηση της Τετάρτης και θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα το Σάββατο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου