Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Οι δηλωσεις του Βεντουρη στον Sentra 103,3

Ο παράγοντας των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε πως «το ποσό που ζητούσε ο Τσακίρης για να πουλήσει τον Πανιώνιο ήταν εξευτελιστικό» και τόνισε πως «πρέπει να σταθούμε δίπλα στον Κωνσταντίνο Τσακίρη γιατί αυτός αποτελεί την καλύτερη λύση για την ομάδα». «Χθες απλώς αποφευχθεί το χειρότερο και αποκλιμακώθηκε η ένταση δεν λύθηκε όμως το βασικό πρόβλημα που είναι η επιθυμία του Τσακίρη να βρει κάποιον να μεταβιβάσει τις μετοχές.

Λίγο έως πολύ γνώριζα τις διαπραγματεύσεις με τον Μάκη Ψωμιάδη, αυτό που είπε ο Τσακίρης, αυτό γινόταν. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση που δεν μίλησε ο Ψωμιάδης κι εγώ στην θέση του θα αρνιόμουν ότι έγινε οποιαδήποτε συζήτηση. Πιστεύω πως όταν ο Τσακίρης μιλούσε με τον κ. Καλογρίτσα, στο μυαλό του είχε πάρει την απόφαση», είπε αρχικά.

Για τις αιτίες που οδήγησαν τον Τσακίρη σε αυτή την απόφαση: «Είναι δύσκολη η θέση μου, ξέρω και προσωπικά ζητήματα για τον Κωνσταντίνο τον θεωρώ φίλο, επειδή έχω περάσει κι εγώ δύσκολες στιγμές, μετά από τόσα χρόνια πίεσης και άγχους, είχε πάρει την απόφαση να απεμπλακεί. Κι όταν αποφάσισε να κάνει την κίνηση, δεν ήθελε να γυρίσει πίσω».

Για την επιλογή Ψωμιάδη: «Διότι αυτή ήταν η μόνη λύση που είχε στο τραπέζι, δεν θέλω να εισέλθω στα θέματα του κ. Τσακίρη, γενικά θεωρώ ότι έγινε ένας λάθος χειρισμός. Του έθεσα την πρόταση να πάρω τις μετοχές για δέκα μέρες να λειτουργήσει ο ερασιτέχνης την ΠΑΕ, για να τον καλύψω. Θεωρώ ότι η λύση Ψωμιάδη ήταν λάθος. Δεν ζύγισε σωστά τα πράγματα γι αυτό και χθες όταν κατάλαβε, αναδιπλώθηκε»

Για το από δω και πέρα: «Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά γιατί δεν ξέρω τις προτάσεις που θα έλθουν. Πιστεύω ότι όσο υπήρχε αυτή η κατάσταση και ο συγκεκριμένος στο προσκήνιο (σ.σ Ψωμιάδης) θα ήταν και πολλοί που έλεγαν ότι «δεν θέλω να ανακατευτώ».

Για το τίμημα που ζητούσε ο Τσακίρης ώστε να παραχωρήσει τις μετοχές: «Ενα από τα πράγματα που του είπα είναι ότι το τίμημα που ζητούσε για τον Πανιώνιο ήταν εξευτελιστικό, 1.5 εκατ. μετρητά και τις υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν, γύρω στα 1,5-2 εκατομμύρια.

Νομίζω πως πλέον έχει αλλάξει γνώμη και θα καθίσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, συγχρόνως θα αναζητήσει νέους επενδυτές και θα προχωρήσει με τον Πανιώνιο ενωμένο δίπλα του. Παρόλα όσα έγιναν, δεν μπορεί κανείς να του αμφισβητήσει ότι είναι Πανιώνιος και έχει δώσει πολλά στον Πανιώνιο».

Για τα λάθη του Κωνσταντίνου Τσακίρη: «Η μεγάλη μου διαμάχη με την καλή έννοια και αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να του περάσω ήταν ως μεγαλομέτοχος δεν γίνεται να λειτουργεί σαν φίλαθλος, αυτό του στοίχησε πάρα πολύ και σε χρήμα και σε αποτελέσματα, πήρε τον Ρεκόμπα με αποτέλεσμα μηδέν για να μην πω και αρνητικό.

Το πείραμα Κιντή ήταν μια προσπάθεια αλλά απέτυχε. Ο Λιανός δεν παύει να ναι κι αυτός Πανιώνιος, τρέχει ουσιαστικά την ΚΑΕ, έχει κάνει λάθη κι έχει μάθει. Εγώ προτιμώ να έχω κάποιον δίπλα μου που έχει κάνει λάθη κι έχει μάθει. Είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης και θεωρώ ότι θα συνεργαστούν ιδανικά και παραπέρα».

Για τα θετικά που βγήκαν από το θέμα: «Πάρα πολλοί Πανιώνιοι ενωθήκαμε μπροστά στον επικείμενο κίνδυνο και από δω και πέρα εντατικοποιούμε τις προσπάθειές μας. Για να πει τα παρατάω, αισθάνθηκε και μόνος του, τώρα είμαστε πιο κοντά του, να του ανανεώσουμε το ενδιαφέρον και την πίστη στον Πανιώνιο και να προχωρήσουμε, αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε ναι αυτή είναι η καλύτερη λύση».

Για το θέμα του προπονητή: «Την Κυριακή θα είναι ο Μάντζιος θα κάνει ότι είναι δυνατόν τώρα το κατά πόσο θα καταφέρει να ανατρέψει το κλίμα, κανείς δεν το γνωρίζει.

Μίλησα με κάποιους ανθρώπους που είχαν ανακατευτεί στην πρόσληψη του Παράσχου και αυτή την στιγμή δεν θέλει να αναιρέσει την απόφασή του. Το χθεσινοβραδινό ήταν μια ανάσα όχι η λύση στο πρόβλήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου