Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Φημες το ενδιαφερον του Ψωμιάδη και του ΚΟΜΠΟΤΗ

Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Μάκη Ψωμιάδη για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αναζητά ενδιαφερόμενο για τη μεταβίβαση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, φήμες ήθελαν τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Καβάλας, να σκέφτεται το ενδεχόμενο αγοράς των Νεοσμυρνιωτών.


Ωστόσο, κύκλοι της ΠΑΕ Πανιώνιος έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση, όπως και ορισμένες που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ανθρώπων(ΚΟΜΠΟΤΗΣ), που εμπλέκονται ήδη σε ιδιοκτησιακά καθεστώτα άλλων συλλόγων.
Στο όλο θέμα υπάρχει βέβαια και άλλη μία παράμετρος. Ίσως γι αυτό να μην έχουν πέσει ακόμη οι ... τζίφρες. Φημολογείται ότι ο Ηλίας Λιανός και μια ομάδα επιχειρηματιών σκέφτονται σοβαρά να χτυπήσουν την πόρτα του Τσακίρη και να πάρουν αυτοί στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο του Πανιωνίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ενα πιθανό σχήμα αποτελείται από τους Μάχο, Μανιάτη, Κοντοέ, Σιόβα, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκη, Βαρό, Ριέρα και Μπάλαμπαν.

Η αποστολή: Μάχο, Μπέλιτς, Μπάλαμπαν, Σάμαρης, Λάτκα, Κούκετς, Βαρό, Χίκα, Μανιάτης, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Όμο, Κουμορτζί, Βαζ Τε, Τσότσαλιτς, Σαλαλί, Ριέρα, Οκπάκο.

Τον Πανιώνιο θα κοουτσάρει ο Ακης Μάντζιος καθώς ο Γιώργος Παράσχος θα βρίσκεται στην εξέδρα λόγω της τιμωρίας του.

** Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι στην αποστολη παλι οι Ομο και Οκπακο...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου