Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ετοιμος ο Πανιωνιος για την υπερβαση...

Τα όσα συνέβησαν, σε διοικητικό επίπεδο στον Πανιώνιο, έχουν συσπειρώσει άπαντες γύρω από την ομάδα και η αισιοδοξία είναι διάχυτη για ένα νέο ξεκίνημα. Σε ό,τι αφορά τα «καθαρά αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση, που ξεκινάει στις 17:15, τους: Μάχο κάτω από τα γκολπόστ, Μανιάτη στο δεξί άκρο της άμυνας, Κοντοέ στο αριστερό, Λάτκα και Σιόβα στο κέντρο της οπισθοφυλακής, Οκπάκο-Αναστασόπουλο ως «κόφτες», δεξιά τον Σάμαρη, αριστερά τον Κούκετς, λίγο πιο μπροστά τον Γουνδουλάκη και μοναδικό προωθημένο τον Ριέρα. Σε ένα σύστημα, δηλαδή, 4-4-1-1. Τέλος, από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με παίκτες που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν από την Πλατεία τον Ιανουάριο, αφού δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους. Κι απ' αυτούς -δόξα τω Θεώ- έχει πολλούς ο Πανιώνιος…
Στην λίστα των υποψηφίων είναι και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο για τον "κυανέρυθρο" πάγκο μετά από τέσσερα χρόνια. Μάλίστα αν τελικά προχωρήσει η υπόθεση Μπουμπένκο τότε το πρώτο του παιχνίδι θα είναι κόντρα στην τελευταία του ομάδα στην Ελλάδα, τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη καθώς πέρυσι οδήγησε τους "κυανόλευκους" στην παραμονή αλλά αποχώρησε στο διάστημα της προετοιμασίας το καλοκαίρι μετά από διαφωνία με την διοίκηση.
Πάντως εξετάζονται και άλλες λύσεις τόσο από την Ελληνική όσο και την ξένη αγορά με στόχο να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου