Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Παράσχο μετα την πενταρα απο τον Ολυμπιακο

Ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Στόρε στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε την Κυριακή από την Ξάνθη και τη Δευτέρα συμφώνησε σε όλα με τους Νεοσμυρνιώτες για να επιστρέψει στον πάγκο τους.

Ο Γιώργος Παράσχος είχε αναλάβει την περσινή σεζόν τον Πανιώνιο επίσης σε μία δύσκολη στιγμή και κατάφερε να σώσει την ομάδα με σχετική άνεση, αλλά το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει, αφού επιλογή του Γιώργου Κιντή ήταν ο Μίκαελ Στόρε. Τώρα όλοι στην Πλατεία ελπίζουν ότι και το δεύτερο πέρασμά του θα έχει ανάλογη επιτυχία και θα απομακρύνει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο όπως είχε κάνει και πέρυσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιώργου Παράσχου στη θέση του Προπονητή της ομάδας. Ο κ. Παράσχος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 ετών με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ.

Νέες τιμές στα εισιτήρια

Εν τω μεταξύ οι «κυανέρυθροι» με νέα ανακοίνωσή τους κάνουν γνωστό ότι από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλάζουν οι τιμές των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, αλλάζουν οι τιμές των απλών εισιτηρίων αγώνα τόσο για την Θύρα 2 όσο για τις Θύρες 4 & 7.

Εφεξής, το εισιτήριο της Θύρας 2 θα κοστίζει €10, ενώ το εισιτήριο για τις θύρες 4 & 7 θα κοστίζει €20.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τις μέρες και ώρες προπώλησης εισιτηρίων και έκδοσης Καρτών Φιλάθλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου