Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

1-2 φιλική ηττα από το Λεβαδειακό

Μία ημέρα πριν από την άφιξη του Γιώργου Παράσχου στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιοςήθηκε σε φιλική αναμέτρηση από το Λεβαδειακό με 2-1. Προπόνηση το πρωί και φιλικό προπονητικού χαρακτήρα περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας του Πανιωνίου για σήμερα Τρίτη. Το πρωί προπονήθηκαν όσοι αγωνίσθηκαν με τον Ολυμπιακό συν του αρχηγού Γιάννη Μανιάτη. Οι κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα με βάρη και εν συνεχεία ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Το απόγευμα στις 4 είχε προγραμματισθεί φιλικός αγώνας προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Άκης Μάντζιος έδωσε ευκαιρία σε όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν πολλές συμμετοχές να αγωνισθούν, ενώ παράλληλα στο Β' μέρος χρησιμοποίησε και από την ομάδα Κ-21.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, χάρη σε ένα γκολ του Σαλαλί στο 30'. Ο Λεβαδειακός πέτυχε δύο τέρματα στην επανάληψη και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-2.
Πανιώνιος: Μπέλιτς, Ομο, Αναστασόπουλος, Γιόνσον, Φουγκουάγιο, Χίκα, Οκπάκο, Ρισγκαρντ, Κούκετς, Σαλαλί, Βαζ Τε.

Στο Β' μέρος αγωνίσθηκαν και οι: Παναγοπουλος, Πούπο, Παρτούς, Σκούρτης, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Σπυρόπουλος, Γκέζος, Βούζας.

Λεβαδειακός:
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Λισγάρας, Σωτήρχος, Τάσιτς, Κοτίτσας, Βασιλείου, Γιόνσον, Ράμαελ, Μπουντόπουλος.

Στο Β' μέρος αγωνίστηκαν και οι:
Πασχαλάκης, Νικολακάκης (73’ Μπέκα), Τριποτσέρης, Αλεξίου, Κόλτζος, Μαχαίρας, Ταραλίδης, Μουρατίδης, Σερτζίνιο, Ζαχάρι, Μπάρκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου