Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Δηλωσεις μετα την νικη

Μάντζιος: «Κρατάμε την ουσία»

Ο Ακης Μάντζιος εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε μετά τον αγώνα: «Κάναμε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα πάει έτσι, στην τακτική. Ημασταν καλύτεροι στα σημεία, δημιουργήσαμε 3-4 φάσεις και σκοράραμε.

Πανηγυρίζουμε σήμερα, αλλά από αύριο σκεπτόμαστε μόνο το ματς με την Κέρκυρα. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θέλουμε την ουσία και τίποτα άλλο. Οι συνεχόμενες νίκες θα βοηθήσουν την ομάδα ψυχολογικά για τη συνέχεια».

Φανούρης Γουνδουλάκης όσα δήλωσε στο Sentra 103,3


«Ηταν μία σημαντική νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε, αλλιώς δεν θα έβγαινε η χρονιά. Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα είναι ότι καλύτερο για εμάς. Με τη Λάρισα ήταν πολύ οριακό παιχνίδι και είχαμε πει ότι έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε, ώστε να πατήσουμε πάνω στη νίκη. Τα τέσσερα εναπομείναντα ματς μέχρι τη λήξη του πρώτο γύρου είναι πολύ σημαντικά για να πάρουμε κάποιους βαθμούς που χάσαμε στην αρχή της χρονιάς».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα:
«Εχουμε καλούς παίκτες. Είχαμε δείξει κάποια καλά στοιχεία αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Στα τελευταία παιχνίδια ήρθαν τα αποτελέσματα και αυτό μας βοήθησε και έτσι δείχνουμε καλύτερα στοιχεία. Μην ξεχνάμε ότι, ότι νίκη έχουμε κάνει είναι με 1-0. Είμαι επτά χρόνια στην ομάδα, εκεί που έχει βρεθεί η ομάδα πριν 3-4 αγωνιστικές ήταν η χειρότερη στιγμή στον Πανιώνιο. Ολα ήταν κατά της ομάδας.

Σίγουρα τα διοικητικά επηρεάζουν τους παίκτες, ο κόσμος και με το δίκιο του, ήθελε να δει νίκες και καλό ποδόσφαιρο και εμείς δεν προσφέραμε τίποτα. Η φανέλα του Πανιωνίου είναι πολύ βαριά, το ένιωσα και φέτος. Αυτό είναι ένα μεγάλο συν της ομάδας, ότι στα δύσκολα ξέρει να επιβιώνει. Συσπειρώνεται ο κόσμος και οι παίκτες, το έχουν πει και άλλοι που είναι κοντά στον Πανιώνιο και το έχω νιώσει και εγώ».

Για το αν υπάρχει περισσότερη πίεση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης:
«Πάντα υπάρχει πίεση στο ποδόσφαιρο, το θέμα είναι πως θα τη διαχειριστείς. Οταν είσαι σε ένα γήπεδο όπως το Αλκαζάρ με περισσότερο κόσμο, φτιάχνεις τον εαυτό σου, ώστε ν' ανταπεξέλθει. Εχουμε δείξει ότι και μέσα στην έδρα μας, όταν ο κόσμος μας βοηθάει αποδίδουμε καλά».

Για τον Τσακίρη:
«Για τον Τσακίρη έχουν ακουστεί πολλά. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν μπήκε στο ποδόσφαιρο για να βγάλει χρήματα, αντίθετα έχει βάλει αρκετά χρήματα στον Πανιώνιο. Η ομάδα έχει βγει δύο χρονιές στην Ευρώπη, έφερε μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως τον Ρεκόμπα και τον Εστογιάνοφ, έφτιαξε το προπονητικό κέντρο, μην είμαστε αχάριστοι. Ολοι κάνουμε λάθη, σίγουρα έχει κάνει και αυτός, αλλά δεν το έκανε εσκεμμένα. Εγώ θα τον ήθελα πρόεδρο στον Πανιώνιο και συμφωνώ με την άποψή ότι πρόεδρος πρέπει να είναι κάποιος που αγαπάει τον σύλλογο».

Για το πρωτάθλημα:

«Οι ποδοσφαιριστές κάνουμε ότι καλύτερο, υπάρχουν και παιχνίδια «σούπα», αλλά και καλά. Είναι ποιοτικό πρωτάθλημα και κάθε χρόνο γίνεται περισσότερο. Πρέπει όμως να συμμετέχουν και οι πρόεδροι να φέρουν καλούς ξένους. Από την άλλη βλέπουμε τον Πανιώνιο που έχουν μπει παίκτες όπως ο Αναστασόπουλος και ο Σάμαρης, υπάρχουν νέοι Ελληνες παίκτες. Ετσι θα αναδειχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης πρέπει να δούμε και τα γήπεδα, την ποιότητα τους. Μόνο 3-4 στάδια έχουν καλό χορτάρι και εμείς ποδόσφαιρο παίζουμε. Δεν είμαστε Ισπανία και Αγγλία αλλά αν έχεις καλό γήπεδο θα παίξεις και καλύτερο ποδόσφαιρο»




Κούκετς: «Την χρειαζόμασταν»

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Χρειαζόμασταν τη νίκη, πρέπει να κάνουμε το ίδιο και κόντρα στην Κέρκυρα. Μας βοηθά αυτή η νίκη να βελτιώσουμε τη θέση μας στην βαθμολογία.

Η αλήθεια είναι πως κάναμε εξαιρετική δουλειά ως ομάδα και πήραμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση» είπε ο σκόρερ του αγώνα.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αναστασόπουλος ανέφερε: «Χρειαζόμασταν τη νίκη, έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Ηταν ένα κλειστό ματς, όπως το περιμέναμε, πετύχαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη.

Η ομάδα με βοήθησε να προσαρμοστώ, η νίκη αποτελεί προϊόν ομαδικής δουλειάς και θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και κόντρα στην Κέρκυρα ώστε να πάρουμε τους βαθμούς».

Ο Μοχάμεντ Σάλαλι επισήμανε: «Παίξαμε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Σίγουρα οι τρεις αυτοί βαθμοί μας δίνουν ώθηση για τη συνέχεια. Ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό ματς με την Κέρκυρα. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να πάρουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη».


Τελος ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο νεαρός αμυντικός του Πανιωνίου μίλησε στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την χθεσινή νίκη επί του Ηρακλή και τη δύσκολη συνέχεια: «Παίξαμε αρκετά καλά χθες δημιουργώντας πολλές φάσεις. Δεν θέλω να αναφερθώ στο πως φτάσαμε ως εδώ. Έγιναν λάθη διοικητικά και τεχνικά, όμως αυτό που κοιτάμε είναι να παίρνουμε βαθμούς. Σίγουρα είναι δύσκολη η χρονιά, αλλά προσπαθούμε να τη σώσουμε. Το βάρος πέφτει κυρίως στους Έλληνες. Μετά και τις συζητήσεις με τη διοίκηση, όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Μάλιστα αν νικήσουμε τα τρία επόμενα παιχνίδια με Κέρκυρα, Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης θα σωθούμε γρήγορα».

Για τη συμβολή του Άκη Μάντζιου στη βελτίωση της κατάστασης: «Όλα τα παιδιά είναι κοντά στον Άκη. Με τόσα χρόνια στην ομάδα τον νιώθουμε δικό μας άνθρωπο.

Για τη θέση του στο χορτάρι: «Δύο χρόνια παίζω σέντερ μπακ, αυτή είναι η θέση μου τώρα. Είναι μια θέση που τη μαθαίνω ακόμα, παλιότερα έπαιζα αμυντικό χαφ και ακόμα πιο μπροστά. Μ’ αρέσει πάντως να αγωνίζομαι στόπερ».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Ως γεγονός και μόνο δείχνει πρόοδο για μένα. Παράλληλα μου έδειξαν ότι με παρακολουθούν και με υπολογίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου