Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Πολιτεία μπαινει μπροστα..!!

Η Πολιτεία παρουσιάζεται αποφασισμένη να μην επιτρέψει τη μεταβίβαση του Πανιωνίου σε ανθρώπους του Μάκη Ψωμιάδη ! Μέχρι να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών του Πανιωνίου, η Πολιτεία δεν μπορεί να επέμβει καθώς πρόκειται για ΠΑΕ , δηλαδή ανώνυμη εταιρεία, η οποία έχει το δικαίωμα να μεταβιβάζει τις μετοχές της στον επόμενο υποψήφιο επενδυτή.
Ωστόσο στην περίπτωση του Πανιωνίου, η Πολιτεία εμφανίζεται αποφασισμένη να μπλοκάρει τη μεταβίβαση, καθώς δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να κατέχει δύο ΠΑΕ, όπως αναφέρει το άρθρο 69 του αθλητικού νόμου. Βέβαια στην περίπτωση της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ δεν θα φαίνεται πουθενά το όνομα του Ψωμιάδη, καθώς θα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι οι οποίοι θα φέρονται ως μέτοχοι.
Ωστόσο, η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, στην οποία θα παραπεμθεί η υπόθεση από τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δημοσιεύματα του Τύπου ή και την\ μαρτυρία του Κώστα Τσακίρη, ότι «θα δώσει τον Πανιώνιο στον Ψωμιάδη», για να μπλοκάρει την πώληση της ομάδας.
Βέβαια παραθυράκια στον νόμο πάντα υπάρχουν, όπως για παράδειγμα να μεταβιβαστεί η Καβάλα (η ομάδα του Μάκη Ψωμιάδη) σε άλλο άτομο από τον Σταύρο Ψωμιάδη και πλέον η οικογένεια Ψωμιάδη να αγοράσει πανηγυρικά τον Πανιώνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου