Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Στροφή 180 μοιρών από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη

Η έντονη αντίδραση του κόσμου στο ενδεχόμενο να πουληθεί ο σύλλογος σε άνθρωπο που δεν ανήκει στην «οικογένεια» του Πανιωνίου -η οποία φάνηκε ξεκάθαρα και στις χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Λάζαρου Καμπανόπουλου («καλύτερα να πέσουμε, παρά να πουλήσουμε»)- αλλά και το γεγονός ότι και ο ίδιος ο Τσακίρης θεωρεί (και θεωρούσε) ιδανικότερο να αναλάβουν Πανιώνιοι, προκάλεσε αυτήν τη ραγδαία αλλαγή στο όλο σκηνικό.

Τα πράγματα, πλέον, είναι ξεκάθαρα. Ο κ. Τσακίρης έχει ενημερώσει τον κ. Λιανό (ήδη από την Παρασκευή) και την ομάδα του -το πρώην (μιας και εχθές παραιτήθηκε) Δ.Σ. του συλλόγου- ότι δίνει την ΠΑΕ… τσάμπα και απαιτεί μόνο να δοθούν 450.000 ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα στο «Απήλιον», ενώ τον πληροφόρησε ότι το άνοιγμα που έχει η ΠΑΕ είναι 2 εκατ. ευρώ και όχι 3,5 εκατ.

Ένα ποσό, δηλαδή, που μπορεί να καλυφθεί, είτε με «πάγωμα» των μισθών για ένα δίμηνο (κάτι τέτοιο γίνεται σε πολλές ΠΑΕ), είτε με την πώληση το καλοκαίρι (και όχι το χειμώνα) κάποιου παίκτη.

Εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Κωνσταντίνος Τσακίρης να βγάλει σήμερα ανακοίνωση για το θέμα, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο… λιανά τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου