Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δηλωσεις Τσακίρη σε NovaΣΠΟΡ fm

Το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών, Κωνσταντίνος Τσακίρης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ fm για τα πρόσφατα γεγονότα στον Πανιώνιο. Διαβεβαίωσε ότι θα βγεί μπροστά για την ομάδα στην οποία θα είναι μέχρι το καλοκαίρι, διέψευσε ότι ο επενδυτής που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Μάκης Ψωμιάδης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πολυμετοχικότητας στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Για τους λόγους που ακύρωσε τη μεταβίβαση των μετοχών: «Νόμιζα ότι είχα την ευκαιρία να φύγω, αλλά πλέον έχει αλλάξει η ψυχολογία μου εντελώς. Δεν έπαιξε κανέναν ρόλο η συγκέντρωση του κόσμου. Εγώ καθόμουν σε κάποια δικηγορικά γραφεία και δεν ήξερα τίποτα για τη συγκέντρωση. Απλώς κάνω παρέα με τον Ψωμιάδη. Άλλωστε δεν έχει καμία σημασία αυτό πια, γιατί δεν έγινε τίποτα. Υπήρχε μία πρόταση, φυσικά όχι από αυτούς που είχε ακουστεί. Δεν θέλω να πω από ποιους, ούτε που τους ξέρω κιόλας. Με ενδιέφερε η ευκαιρία να φύγω. Η άλλη πλευρά έκανε πίσω, εγώ αποδεσμεύτηκα από την αρχική μου δέσμευση και η δουλειά χάλασε την τελευταία στιγμή».



- Τις επόμενες κινήσεις του: «Καταλαβαίνω ότι η ευθύνη είναι πάνω μου, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα αναλάβω την ευθύνη. Οφείλω να έχω όλη την ΠΑΕ να τρέχει με το σκεπτικό ότι δεν θα έρθει κανείς να βοηθήσει. Αν έρθει κάποιος, καλώς να έρθει. Μακάρι και για μένα και τον Πανιώνιο. Αν δεν έρθει όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ ότι κατά 80% δεν θα γίνει τίποτα κι έτσι τρέχουμε την ομάδα θεωρώντας ότι θα είμαστε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Μετά βλέπουμε… Όταν είμαι κάπου είμαι στο φουλ. Αναγκαστικά εγώ θα βγω μπροστά. Αν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου…. Θα είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις, με αυτά που μπορώ να προσφέρω. Από εδώ και πέρα… ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για να επανέλθει ο Πανιώνιος σε Πανιώνια χέρια που είναι ικανά. Γιατί αυτή τη στιγμή τα πιο ικανά χέρια είναι τα δικά μου».



- Το αν θεωρεί πως θα προκύψει ενδιαφέρον: «Έχω κάνει ανοικτή πρόσκληση να μου κάνουν προτάσεις, αλλά βάζω στοίχημα ότι κατά 80% δεν θα έρθει καμία. Μπορεί να μην κατατεθεί ούτε ένα πεντοχίλιαρο στον Ερασιτέχνη. Αν κατατεθούν έστω και δύο, κερνάω μπίρες. Ο μόνος άνθρωπος που είναι σοβαρός κι έχει τη δυνατότητα, αλλά δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να αναλάβει είναι ο Ηλίας Λιανός, ο οποίος παρεμπιπτόντως μπορεί να επιστρέψει στην ΠΑΕ. Όλοι οι άλλοι είναι αεριτζήδες. Ο κ. Καλογρίτσας ζήτησε μία εβδομάδα για να δει τα βιβλία και τώρα την έχει. Ας βάλει πεντοχίλιαρο στον Ερασιτέχνη όμως πρώτα… Έχουμε φτιάξει ένα πακέτο που έχει όλες τις πληροφορίες και για να δείξει αυτός που ενδιαφέρεται ότι είναι σοβαρός κι όχι αεριτζής, θα πρέπει να βάλει 5.000 ευρώ υπέρ του Ερασιτέχνη. Θα πρέπει να μας κάνει στη συνέχεια μία δήλωση ενδιαφέροντος. Εγώ ψάχνω συμπαίκτες, γιατί δεν μπορώ να είμαι συνέχεια μόνος μου. Δεν θα αντέξω μόνος μου και αυτό είναι κάτι που είχα προβλέψει».


- Το ενδεχόμενο πολυμετοχικότητας στον Πανιώνιο: «Γιατί όχι; Δηλαδή αν έρθει κάποιος και μου δώσει το 5% για ένα αξιοπρεπές ποσό γιατί να μη του το δώσω;. Όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ είμαστε».



- Τους στόχους του Πανιωνίου: «Εμένα με ενδιαφέρει να χαρεί ο κόσμος αν μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι καλύτερα να αγωνίζεται η ομάδα στη δεύτερη κατηγορία με Πανιώνιους. Προτιμώ να είμαστε στην Α’ με τον… Βελζεβούλ. Όμως μπράβο τους που υπέγραψαν την άποψή τους, έστω κι αν διαφωνώ μαζί τους. Εμείς έχουμε δύο στόχους. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα όχι μόνο αγωνιστικό όταν έφυγε ο Κιντής, αλλά και οικονομικό. Ο κ. Ζερβακάκος έχει κάνει ήδη πάρα πολύ μεγάλη δουλειά, έχει μειώσει πολύ τα έξοδα και αν ήταν στην ΠΑΕ πριν λίγα χρόνια, εγώ θα ήμουν εδώ άλλα πέντε. Θα εξυγιάνουμε την ΠΑΕ και θα παλέψουμε για να σωθεί η ομάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις».


- Το θέμα προπονητή: «Ψάχνουμε για προπονητή. Θα δούμε αν θα μείνει ο κ. Μάντζιος. Εξετάζουμε προτάσεις και δεν χρειάζεται να κινηθούμε εμείς, μας βομβαρδίζουν συνεχώς με προτάσεις. Για την αποχώρηση του κ. Παράσχου, δεν ξέρω με ποιον τα έχει. Με τον κύριο Λιανό που του είπε να έρθει; Με μένα που είπα να πουλήσω;».



- Το αν γυρίζοντας πίσω το χρόνο θα ξαναέμπαινε στο ποδόσφαιρο: «Με τίποτα. Αυτό το έχω πει από το 2008, όταν είχαμε πετύχει έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχή χρονιά. Είναι το οικονομικό, το τρομερό στρες και ότι δεν κερδίζεις τίποτα πέρα από κάποιες καλές αναμνήσεις. Επιπλέον δεν μου αρέσει και ο χώρος όπως έγινε σήμερα. Με κάποιους παλαιότερους παράγοντες κολλούσα καλύτερα. Για μένα ο Τζίγκερ είναι μεγάλη απώλεια για το ποδόσφαιρο».


- Για ποιό λόγο κάποιος επενδύει στο ποδόσφαιρο: «Υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν για δημοσιότητα, άλλοι για επιχειρήσεις και κάποιοι επειδή είναι τρελοί σαν κι εμένα».



- Την κλήση του Σιόβα στην Εθνική ομάδα: «Οι ποδοσφαιριστές κάποιες στιγμές μαθαίνουν μόνοι τους. Το έκανε ο Μανιάτης, το έκανε και ο Σιόβας που έκανε εντυπωσιακό άλμα στην απόδοσή του. Εμείς πάντως έχουμε προβλήματα στην άμυνα και όχι μόνο. Στο ματς με τον Ατρόμητο οι παίκτες είχαν πετάξει λευκή πετσέτα από το πρώτο λεπτό. Πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει».

3 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΛΙΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.... ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου τρελοπανιωνιε δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα μην του εχεις εμπιστοσυνη.Μακαρι να εχεις δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μην αρχίζεται τηυν γκρίνια ας προχωρήσουμε ενωμένοι οπως παλιά και
    και ο θεός βοηθός, τουλάχιστον δεν εγινε αυτό που φοβόμασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή