Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Διαπραγματευσης συμβολαίων και Νικος Νιοπλιας

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των ανθρώπων του Πανιώνιου με τα παλτα του Κιντη που καλούνται σιγά σιγά να διαπραγματευτούν με τη διοίκηση για τη λύση των συμβολαίων τους. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει μία διερευνητική επαφή σχεδόν με όλους, Φουνκουάγιο, Παρτούς, Ρίσγκαρντ, Πούπο, Βαζ Τε και Κοιλιάρα. Ενδεχομένως να προκύψουν και 1-2 ακόμα το προσεχές διάστημα(Γιονσον, Οκπακο), αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει, ή διαψεύδει, τις συζητήσεις του Νιόπλια με την Παε. Ο Νιόπλιας όμως μιλώντας σε οπαδούς του Πανιωνίου, φαίνεται να παραδέχεται την επαφή του με ανθρώπους του συλλόγου, και να δείχνει θετικός στο επικείμενο ερχομό του στην ομάδα. Επίσης παραδέχεται ότι ένας από τους βασικότερους λόγους που θα υπέγραφε στον Πανιώνιο, είναι η πολύ καλή σχέση που έχει με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Σεντρίκ Βαρό, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τον Μπενάρντ Κουμορτζί ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, καθώς και δίτερμα.

Το πρόγραμμα προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:
Πέμπτη - Απήλιον 4 μ.μ.
Παρασκευή - Απήλιον 11:30 π.μ.
Σάββατο - Νέα Σμύρνη 5 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου