Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μπορεις...! ΠΑΤΑ τον ηρακλη....

Με δύναμη την προηγουμένη αγωνιστική, ο Πανιωνιος παει με φόρα να χτυπήσει τον ηρακλη εκεί που πονάει... Ενδέχεται στην αρχική εντεκάδα να δούμε και μια μεγάλη έκπληξη και δεν είναι άλλη από τον Σκουρτη που για πρώτη φορα είναι στην 20αδα μιας αποστολής. Η αποστολή έχει ως εξής : Μάχο, Μπέλιτς, Μανιάτης, Μπάλαμπαν, Σάμαρης, Λάτκα, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Χίκα, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Όμο, Οκπάκο, Πούπο, Τσότσαλιτς, Σαλαλί, Σκούρτης, Ριέρα, Γιόνσον.
Λογικά πάντα, η παρουσία των Γιόνσον, Οκπάκο και Πούπο μόνο σαν τελευταία δοκιμασία μπορεί να φανεί αφού είναι στα διαδικαστικά για την διακοπή των συμβολαίων τους, όπως έχει γίνει με τους Φουνκουάγιο και Παρτουζ. Οι επόμενοι στόχοι για απομάκρυνση ? Κοιλιαρας, Ρισγκαρτ και Βαζ Τε. Ένα πιθανό σχήμα για τοσημερινό παιχνίδι , αποτελείται από τους Μάχο, Μανιάτη, Κοντοέ, Σιόβα, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλο, Σάμαρη, Μπάλαμπαν, Σκούρτης και Ριέρα. Η μεγάλη δύναμη για ενα ακόμα παιχνίδι πρέπει να είναι ο κόσμος, ΠΡΕΠΕΙ να πάμε όλοι για πολλούς λόγους.... Η ομαδα πρέπει να δείξει οτι έχει μπει πλέον στον δρομο των νικων και πως εχει καποια δυναμη στην εξεδρα, αυτο θα φερει τον νεο επενδυτη που τοσο χρειαζεται πλεον η ομαδα μας....Εκτός αποστολης απο την ομάδα του ηρακλη εχουμε τους Ηλιαδη,Κομπαγιασι και Σολτανι.

1 σχόλιο:

  1. Μια τελευταια πληροφορια λεει οτι ο Ριερα δεν θα ξεκινησει βασικος και θα προωθηθει ο Σκουρτης ως κεντρικος επιθετικος και ο Σαλαλι θα ειναι στην αρχικη 11αδα...! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή