Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Και Μητρογλου αλλα και ΤΖΙΜΠΟΥΡ.....??

Ο Πανιώνιος ψάχνει επιθετικό και τις τελευταίες ημέρες κινείται στον «αστερισμό» του Κώστα Μήτρογλου. Παρόλα αυτά οι κυανέρυθροι κοιτάζουν και αλλού, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ αν αυτός μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται στα χαρακώματα με την ΑΕΚ, με τον ίδιο να έχει κάνει ήδη προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του από την Ένωση. Έτσι, ο Πανιώνιος έκανε ήδη μία διερευνητική επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου να δει τις προθέσεις του.

Ο Πανιώνιος έκανε γνωστή την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον Τζιμπούρ, αν αυτός θελήσει να μείνει στην Ελλάδα και να μην αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό. Φυσικά, αν ο Τρομοκράτης μείνει ελεύθερος, τότε οι μνηστήρες θα είναι πολλοί από τον ελληνικό χώρο, με τον Παναθηναϊκό να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στο παρελθόν.

Ο Αλγερινός έχει τις καλύτερες μνήμες από την θητεία του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία καίγεται για επιθετικό και στην δική του περίπτωση ο Ιστορικός φέρεται έτοιμος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την περίπτωση του.

5 σχόλια:

  1. ΜΑΝΙΑΤΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να παίρναμε τον Τζιμπούρ, μέχρι το καλοκαίρι έστω, αλλά... βαρέθηκα να ονειρεύομαι και να απογοητεύομαι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re file den zeis nea smirni?
    poios sas leei aftes tis malakies kai tis grafete.o mitroglou tha paei germania mallon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σου πω κατι δεν ειναι κακο να ζεις με μια μικρη μπορω να πω πολυ μικρη ελπιδα για ενα θαυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και να σου πω κατι ... δεν χρειαζεται να ζεις στην ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ για να εισαι ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή