Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

1-1 Πανιώνιος Καβάλα με πολύ δόση ατυχίας

Ο Πανιώνιος κρατούσε μέχρι το 89’με το γκολ που πέτυχε ο Μπαλαμπαν στην αντεπίθεση απο στρώσιμο του Μήτρογλου, μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Καβάλα, ωστόσο ένα γκολ από τον Ντιέ με αρκετή δόση τύχης λίγα δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1,η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σβέρκος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του εξαιρετικού μέχρι εκείνη τη στιγμή Αυστριακού πορτιέρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή στη συνέντευξη Τύπου:


Για το αν σοκάρει το αποτέλεσμα με την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό:
«Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι. Δεν είμαστε απογοητευμένοι σε καμία περίπτωση. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ακόμα και από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι η Καβάλα είναι από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Σήμερα σε μεγάλο βαθμό δεν αφήσαμε την Καβάλα να κάνει τις γνωστές τις αντεπιθέσεις, είχαμε προσήλωση στην άμυνα. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κάναμε αρκετές έτσι ώστε να πάρουμε το παιχνίδι.

Υπάρχει πίκρα για το γκολ και τον τρόπο που το δεχθήκαμε. Δεν υπάρχει απογοήτευση. Γινόμαστε πιο συμπαγείς. Τα τρίποντα είναι επιτακτική ανάγκη, αλλά και η Καβάλα είναι ομάδα που μπορεί παντού να πάρει
αποτελέσματα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι προσθήκες θα μας βοηθήσουν και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν μια νίκη επί της Καβάλας άλλαζε τα δεδομένα για τον Πανιώνιο:
«Μια νίκη δε θα άλλαζε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ότι θα παλέψουμε ως το τέλος για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Αλλά βέβαια θα ήταν διαφορετικό να είχαμε σήμερα τους τρεις πόντους».

Για το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Πανιωνίου:
«Έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Να πάρουμε παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Σε κάποιες θέσεις έγινε αυτό, σε κάποιες όχι. Πάντα υπάρχει η τελευταία στιγμή, αλλά το πιο λογικό είναι να πούμε πως δε θα κάνουμε άλλη μεταγραφική κίνηση».

Για την αλλαγή του Σβέρκος και ενώ η ομάδα του είχε προηγηθεί:
«Στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, δεν άλλαξε κάτι. Αυτό που κάναμε ήταν να δώσουμε μια μεγαλύτερη «φρεσκάδα» στην ομάδα. Δεν αλλάξαμε τίποτα στην άμυνά μας ή στο πως έκανε φάσεις η Καβάλα. Συζητάμε για ένα γκολ από 35 μέτρα που χτύπησε σε σώμα και άλλαξε πορεία. Το αποτέλεσμα μας οδηγεί σε σκέψεις, αλλά δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού. Ίσα-ίσα που με τα «φρέσκα» πόδια θα μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερο γκολ. Το μόνο που δεν είχαμε, ήταν μια καλή πάσα, είχαμε τρεις περιπτώσεις».

Για την αλλαγή του Μπάλαμπαν και πόσο βοήθησε τον Μήτρογλου
: «Η αλλαγή έγινε για να τονώσουμε περισσότερο επιθετικά την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν επιθετικοί σε κανένα κομμάτι του αγώνα. Στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα της ομάδας. Πιέσαμε καλύτερα αλλά μάς έλειπε κάτι κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Στην επανάληψη κάναμε ότι έπρεπε για να προηγηθούμε


Πανιώνιος-Καβάλα 1-1
66΄ Μπάλαμπαν – 89΄Ντιέ

Πανιώνιος:
Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (68΄ Σβέρκος), Μήτρογλου, ΓουνδουλάκηςΜπάλαμπαν), Κουμορτζί (86΄ Αναστασόπουλος), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς
Καβάλα:
Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (82΄Ναζλίδης), Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πέρτσελ, Ντιέ, Περεϊρίνια (87΄ Ελευθεριάδης), Καρντόσο, Βουτσίτσεβιτς (70΄ Γιάννου), Νικουλάε, Ονουάτσι
(58΄ Διαιτητής: Αρετόπουλος
Κίτρινες κάρτες:
Όμο, Λάτκα - Καρντόσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου