Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ?

Τους Κώστα Μήτρογλου και Γιώργο Γκαλίτσιο, περιμένουν να δουν στην Πλατεία οι άνθρωποι του Πανιωνίου, ως ανταλλάγματα για τους Μπενάρ Κουμορτζί και Γιάννη Μανιάτη που θα ακολουθήσουν το αντίθετο δρομολόγιο, αφού προβάρουν τα ευρθόλευκα.

Ο Μήτρογλου, όπως γράφεται τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται ήδη στον δρόμο προς την Πλατεία. Ο κ. Μαρινάκης είχε συνάντηση χθες (03/01) με τον 22χρονο επιθετικό και, αφού ακολουθήσει ένα ραντεβού με τον πατέρα του, αναμένεται να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του στον Πανιώνιο.


Καλά πληροφορημένες πηγές, εξάλλου, φέρνουν τους Ερυθρόλευκους να παραχωρούν και τον Γιώργο Γκαλίτσιο στον Πανιώνιο, είτε με δανεισμό είτε ακόμη και με ελεύθερη μεταγραφή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, απαραίτητη προϋπόθεση για να πέσουν οι υπογραφές και να «κλειδώσουν» οι μεταγραφές είναι η ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών από την ΠΑΕ Πανιώνιος προς τον Πανιώνιο ΓΣΣ (Ερασιτέχνη), κάτι που πήρε νέα αναβολή για την Τετάρτη (5/01).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου