Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Φουλ οι μηχανες για τετραδα

Ούτε η εχθρική διαιτησία, όπως τη χαρακτήρισε ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» Γιάννης Θωμάκος, ούτε το προβάδισμα 5-4 της σλοβενικής Κόπερ, εμπόδισαν τον Πανιώνιο από μία ακόμη ευρωπαϊκή νίκη που χρίζει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά.Ο στόχος για τους κυανέρυθρους επετεύχθη και ο δρόμος για τα ημιτελικά είναι πλέον ορθάνοιχτος! Αν και στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι παίκτες της ελληνικής ομάδας φρόντισαν να κάνουν το ματς… ντέρμπι! Η Κόπερ δεν είναι από τις ομάδες φόβητρο, κατάφερε όμως να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο με 5-4. Στη συνέχεια το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης παρουσίασε το πραγματικό του πρόσωπο και με αποφασιστικότητα έφτασε στο τελικό 12-8, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ματς.

Η ρεβάνς της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου και ο Πανιώνιος μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την πρόκριση.
Ο αρχηγός του Πανιωνίου Γιάννης Θωμάκος τόνισε: «Είχαμε μπορώ να πω εχθρική διαιτησία αλλά καταφέραμε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό να κάνουμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Είναι όμως ακόμα ένα παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση αλλά σίγουρα είναι ένα σκορ που μας δίνει μια ηρεμία όσον αφορά τη ρεβάνς».

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 0-3, 2-3, 1-2.
Κοπερ: Ναστραν 1, Ρατσούνιτσα 1, Μπούρμπουραν 3, Μπαρμπαριτς 1, Τσούπιτς 2.
Πανιώνιος: Μιράλης 4, Μάζης 1, Κοκκινάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου