Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Δηλωσεις Σβερκος και επομενες μεταγραφες

Το…προαίσθημα οδήγησε τον Βάτσλαβ Σβέρκος στο να επιλέξει τον Πανιώνιο για να συνεχίσει την καρίερα του, όπως τόνισε στον ελληνικό Τύπο ο Τσέχος επιθετικός.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Γνώρισα τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη και άλλους ανθρώπους του συλλόγου και διαπίστωσα ότι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Έμαθα ότι νικήσαμε τον Άρη. Πολύ σημαντική νίκη», τόνισε αρχικά ο Τσέχος επιθετικός στην «Sportday».


Σχετικά με τον λόγο που επέλεξε την ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Έχω καλό προαίσθημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης, ο Μάρτιν Λάτκα μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της και σίγουρα έπαιξε ρόλο», κατέληξε.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Μάριου Νικολάου στη Νέα Σμύρνη, θα πρέπει να θεωρείται διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι «κυανέρυθροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 27χρονο ανασταλτικό μέσο.

Πλέον αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Νικολάου είναι να συμφωνήσει ο Πανιώνιος και με την ΑΕ Λεμεσσού, είτε για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, είτε για απευθείας μεταγραφή.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Ντάτο Κβιρκβέλια, με τον αριστεροπόδαρο διεθνή Γεωργιανό αμυντικό να αναμένεται στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του εξάμηνου δανεισμού του από την Ρούμπιν Καζάν.

O Kβιρκβέλια είναι 42 φορές διεθνής, ενώ η απόκτησή του θα γίνει -όπως όλα δείχνουν- με τη μορφή του δανεισμού.

Τον παίκτη, τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τον ήθελε ο
Τάκης Λεμονής και στην Ομόνοια…

το πρόγραμμα του Πανιωνίου στη συνέχεια, το οποίο είναι:

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Πανιώνιος-Καβάλα
Εργοτέλης-Πανιώνιος
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Πανιώνιος-Ολυμπιακός
Ατρόμητος-Πανιώνιος
Πανιώνιος-ΑΕΛ
Ηρακλής-Πανιώνιος
Κέρκυρα-Πανιώνιος
Πανιώνιος-Πανσερραϊκός
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Συνέντευξη Στάθης Χάιτας
Συνεντευξη Λεμονη
Συνεντευξη Μητρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου