Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ουίλιαμς και Άλεξιτς διπλο μεταγραφικο χτυπημα ?

Τις υπηρεσίες του Κιθ ΜακΛάουντ για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα στερηθεί ο Πανιώνιος. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπέστη κάταγμα σε ένα κόκκαλο του αστραγάλου κατά την διάρκεια του προχθεσινού αγώνα με τον Άρη. Για τις επόμενες επτά ημέρες το πόδι του θα πρέπει να βρίσκεται σε ακινησία, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει θεραπείες.
Ο Σαμόντ Ουίλιαμς είναι σύμφωνα με πηλροφορίες ένας από τους βασικούς στόχους του Πανιωνίου ώστε να ενισχυθεί μεταγραφικά, ειδικά τώρα που τραυματίστηκε ο ΜακΛίοντ.
Ο 35χρονος Αμερικανός (1.85), ξεκίνησε φέτος στην Ογιάκ Ρενό στην Τουρκία ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές Ισπανικές ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια και η Μάλαγα. Το θετικό στην περίπτωση του είναι ότι κατέχει και διαβατήριο Γεωργίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει οι πρώτες επαφές στο οικονομικό κομμάτι.
Ο Μίλουτιν Άλεξιτς είναι ο πρώτος στόχος του Πανιωνίου για τη θέση του Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ λογικά θα πάρει μεταγραφή για την Παρτιζάν. Ο 28χρονος Σέρβος γκαρντ-φόργουορντ είναι πρώτος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος (18,7π.) παίζοντας με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τη σεζόν 2005-06 είχε περάσει για ένα φεγγάρι από τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου