Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Eπιστολή Κ. Τσολακάκη

Aναλυτικά

Ανοικτή Επιστολή προς τους Φιλάθλους και Παράγοντες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Ηλία Λιανού, στο contra.gr.

Αγαπητοί φίλοι,

Διάβασα την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Ηλία Λιανού με πολύ προσοχή και ακόμα παραπέρα με ιδιαίτερο σεβασμό και ενδιαφέρον. Αβίαστα αισθάνομαι την υποχρέωση να τον συγχαρώ Δημόσια που προτίμησε την παραίτηση, από την υπογραφή της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ σε έναν …. άγνωστο αγοραστή.

Όμως αυτή την εποχή που ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, το Ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ, κινδυνεύουν!!! Εμείς οι παράγοντες θα ήταν καλύτερα να είμαστε στις δηλώσεις μας, πολύ πιο φειδωλή , πολύ πιο προσεκτικοί.

Εξάλλου θα πρέπει να ανακοινώσω και να διαβεβαιώσω πως ο Κώστας Τσακίρης, απογοητευμένος από όλους μας, όταν χάρισε τις μετοχές της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, φρόντισε να τον εξοπλίσει κατάλληλα οικονομικά, ώστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να μην υπάρχει το προβλεπόμενο, από τις δηλώσεις του Ηλία Λιανού, οικονομικό άνοιγμα εκατομμυρίων ευρώ. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω και από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι προθέσεις του Πανιωνίου ΓΣΣ και του Προέδρου του, είναι οι εξής: Έγκαιρα η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ΓΣΣ να διαλέξει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο (θα αισθανθώ ιδιαίτερη χαρά, αν συγκαταλέγεται και ο Ηλίας Λιανός, στους διεκδικητές).

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ στις 19/12/2010, παρέλαβε με επίσημο ισοζύγιο τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Πληροφορώ και διαβεβαιώνω τους πάντες πως στις 30/06/2011, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, θα παραδώσει την ΠΑΕ σε πάρα πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ παρέλαβε την ΠΑΕ σε θέση βαθμολογική υποβιβασμού και γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν όποιος αγαπά τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, να βοηθήσει με τις πράξεις του, προκειμένου όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι, να ξεπεράσουμε την αγωνιστική κρίση.

Για να ξεπεραστεί η αγωνιστική κρίση της ομάδας μας, χρειάζεται άμεση αλλαγή και βελτίωση του έμψυχου υλικού της.

Η προαναφερόμενη αλλαγή στο σημερινό Πανιώνιο είναι εφικτή μόνο!!! με δούναι-λαβείν, του έμψυχού υλικού μας.

Ελπίζουμε όλοι στον Πανιώνιο, ότι η διαπραγμάτευση μεταξύ του Προέδρου του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού θα λειτουργήσει θετικά στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, παράλληλα και με τα οικονομικά ανταλλάγματα, ώστε να δώσει η ομάδα μας με καλύτερους όρους τον αγώνα της, για το ξεπέρασμα της αγωνιστικής κρίσης που διέρχεται.

Φιλικότατα
Κώστας Τσολακάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου