Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η αποστολη

Η αποστολή για τη συνάντηση με τους Αργοναύτες:
Μάχο, Παναγόπουλο, Λάτκα, Κοντοέ, Σιόβα, Ομο, Γιόνσον, Αναστασόπουλο, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρη, Σαλαλί, Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν και Σβέρκος.
Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σκούρτη και Μπέλιτς καθώς και τον Βαρό που πιθανότατα θα λύσει το συμβόλαιό του. Ο Ομο προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και ο Λεμονής τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του.
Τώρα, σε ό,τι αφορά τα πλάνα του προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ο Έλληνας τεχνικός, όπως προαναφέραμε, δεν προτίθεται να κάνει καμία αλλαγή σε πρόσωπα, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δηλαδή, κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Μάχο, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Γιόνσον, Σιόβας, Λάτκα και Κοντοές.

Από κει και πέρα, στην τριάδα των χαφ θα είναι: οι Όμο, Τσότσαλιτς και Κουμορτζί, με τον Όμο, να παίζει -σύμφωνα με όσα έδειξε ο Λεμονής στην προπόνηση- λίγο πιο πίσω από τους άλλους δύο.

Όσον αφορά τους τρεις στην επίθεση, αριστερά θα ξεκινήσει ο Ριέρα, ο Γουνδουλάκης δεξιά και φυσικά, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου