Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Διαρκείας Β' γύρου ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!

Η νίκη επί του Άρη και οι νέες μεταγραφές έφεραν στα γραφεία της ΠΑΕ αιτήματα φιλάθλων για εισιτήρια, διαρκείας Β' γύρου για έκδοση καρτών φιλάθλου.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ: «Είμαστε σίγουροι ότι την Κυριακή οι φίλοι του Πανιωνίου θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και θα βοηθήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Το γήπεδο θα ντυθεί στα κυανέρυθρα. Αυτά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο και την όλη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο κόσμος του Πανιωνίου ξέρει ότι στην προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας».
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή και πως για να αποκτήσει κάποιος το "μαγικό χαρτάκι" θα πρέπει απαραίτητα να είναι κάτοχος της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.
Στην Νέα Σμύρνη δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί με απόφαση της Αστυνομίας.
Στην Αθήνα ο Kβιρκβέλια την Πέμπτη
Την Πέμπτη αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα ο Ντάτο Kβιρκβέλια που θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Πανιωνίου για πιθανή μεταγραφή του στους κυανέρυθρους. Λίγο αργότερα στο γήπεδο του Πανιωνίου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Κώστα Μήτρογλου ως ΜVP της αγωνιστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου