Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

19:30 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....

Με τον Βάτσλαβ Σβέρκος να κάνει την «παρθενική» του εμφάνιση στην αποστολή, ξεκιναει ενας αγωνας «Ο θάνατος σου, η ζωή μου»! κοντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσέχος επιθετικός, πάντως, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο, αφού θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει, ενώ επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το νούμερο «99».

Ένα… περίεργο 4-3-3 αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Τάκης Λεμονής.

Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο
Μάχο, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι η ίδια σε σχέση με το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα, από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Γιόνσον, Σιόβας, Λάτκα και Κοντοές, οι τέσσερις, δηλαδή, που δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Άρη να δημιουργήσουν ούτε… υποψία φάσης στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Από κει και πέρα, στην τριάδα των χαφ θα είναι: ο
Όμο δεξιά, ο Τσότσαλιτς αριστερά και ο Κουμορτζί στο κέντρο. Εδώ παρατηρήθηκε και η εξής… ιδιοτροπία στην προπόνηση του Σαββάτου και τελευταία πριν τον αγώνα με τους «πράσινους». Όταν αμύνονταν οι τρεις ποδοσφαιριστές το έκαναν μαζί, στην ευθεία και κοντά-κοντά(!), ενώ, όταν βρίσκονταν στην επίθεση, ο «Κούμο» ανέβαινε για να «κάνει» παιχνίδι και το σύστημα της ομάδας άλλαζε από 4-3-3 σε 4-2-1-3.

Όσον αφορά τους τρεις στην επίθεση, αριστερά θα ξεκινήσει ο
Ριέρα, ο Σάμαρης δεξιά, στη θέση του τιμωρημένου Μπάλαμπαν -αν και υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να παίξει ο Γουνδουλάκης εκεί- και φυσικά, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Αποστολή της ομάδας


Μάχο, Μπέλιτς, Λάτκα, Κοντοέ, Βαρό, Σιόβα, Όμο, Γιόνσον, Αναστασόπουλο, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρη, Σαλαλί, Ριέρα, Μήτρογλου και Σβέρκος.

* Τη Δευτέρα (24/1) ο Γεράσιμος Βεντούρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα στις πρώτες ημέρες προεδρίας του στον Πανιώνιο.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ

Δυο νέα ονόματα έχουν αρχίσει να ακούγονται για τον Πανιώνιο μετά την εγκατάλειψη των περιπτώσεων Νικολαου και Μπαλαφα.
Είναι ο Κροάτης διεθνής, Γιούριτσα Βράνιες, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Γερμανία με την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης, ενώ έχει παίξει ακόμα στις Στουτγκάρδη, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Την φετινή περίοδο ο Βράνιες ήταν στην Τουρκία, όπου έπαιξε σε 13 ματς με την φανέλα της Γκέντσλεμπιρλιγκί από την οποία όμως αποχώρησε. Ο παίκτης που έχει γεννηθεί στις 31 Ιανουαρίου 1980, έχει 26 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Κροατίας και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ο Βράνιες είναι σίγουρα ένας παίκτης που θα προσδώσει δύναμη, ποιότητα και φυσικά εμπειρία στην μεσαία γραμμή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αν αποκτηθεί.
Η δεύτερη περιπτωση ειναι ο Φώτης Παπούλης που φέρεται να εξετάζει ο Τάκης Λεμονής. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πανθρακικό και ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου πιστεύει πως μπορεί να δώσει λύσεις στο ρόστερ της ομάδας. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα μελετήσει τις επόμενες ημέρες την συγκεκριμένη περίπτωση και στην συνέχεια θα κάνει την τελική εισήγησή του. Κατά το παρελθόν ο Παπούλης είχε αγωνιστεί στους Πυρσό Γρεβενών, Παναχαϊκή, Λαμία και Αχαρναϊκό.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου