Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η διαιτησία σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο 1-1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΚΑΚΟΣ παναθηναικος

Ένα ακόμα χειρουργείο στον Πανιώνιο που του κόβει τα πόδια με το μην απομακρύνετε από την ζώνη του υποβιβασμού Ένας κακός Παναθηναϊκός με καλύτερο του παίκτη τον Κακο και τον Σισε που βρήκε τα δύσκολα από τον Πανιώνιο που είχε σε εξαιρετική μέρα τους Μάχο, Γιόνσον, Ομο, Ριέρα,Μήτρογλου,Σιόβας, Κοντοές και Τσότσαλιτς. Τελικά κατάλαβαν ποια είναι η θέση του Ομο που έχει αρχίσει να βγάζει μάτια με την απόδοση του και έχει ελευθερώσει και τον Τσοτσαλιτς στον δημιουργικό τομέα. Ο Μητρογλου έχει βγάλει τα όπλα του και σκοτώνει το παιδί με την απόδοσή του και την παραγωγικότητα που έχει στο γκολ αλλά πρέπει να βρει έναν απλό τρόπο να πανηγυρίζει τα γκολ γιατί τον έχουμε ανάγκη σε όλα τα παιχνίδια..!! Έχει ήδη πάρει 2 κίτρινες κάρτες... Ο Κοντοες ήταν για μια ακόμα φορά η ψυχαρα ο πανθηρας της ομάδας μας , ο Μαχο η κολόνα μας, τι έπιασε ο άνθρωπος....!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής):
Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Ομο, Ριέρα (82’ Αναστασόπουλος), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (72’ Σβέρκος), Κουμορτζί (82’ Σάμαρης), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέϊρα)
:Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σισέ, Γκοβού (75’ Καραγκούνης), Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (88’ Μαυρίας), Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Κίτρινες:
Κοντοές, Κουμορτζί, Μήτρογλου, Γιόνσον, Σάμαρης-Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καντέ
Διαιτητής:
Κάκος Αν.
Βοηθοί:
Ευθυμιάδης Δ. , Γεωργαράκος Ν.
Τέταρτος:
Θάνος Δ.
Γήπεδο:
Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

Σαν διοίκηση δεν θεωρούμε πρέπουσα την κριτική της διαιτησίας. Δυστυχώς η σημερινή αλλοίωση αποτελέσματος με τον τελείως αδικαιολόγητο καταλογισμό πέναλτι από τον κ. Κάκο, μας αναγκάζει να παρεκκλίνουμε από αυτή την πρακτική.
Η εμπειρία του εν λόγω διαιτητή καθιστά την απορία μας ακόμα μεγαλύτερη.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς την Ε.Π.Ο. και την Επιτροπή Διαιτησίας για τα περαιτέρω.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
ΛΕΜΟΝΗΣ

«Σίγουρα όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα δεν είναι αρνητικό να φέρεις ισοπαλία, αλλά όπως έγινε το παιχνίδι είμαι δυσαρεστημένος από το «Χ» και αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει στα αποδυτήρια».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτή την φάση. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τους διαιτητές, η αίσθηση που υπάρχει στην ομάδα είναι πως είμαστε δυσαρεστημένοι με την ισοπαλία, γιατί κάναμε καλό παιχνίδι με έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα. Οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν και να παίζουν καλά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό, γιατί δουλεύουμε κάποια σημεία στην ανάπτυξη, να κρατήσουμε καλύτερα την μπάλα και να βγαίνουμε καλύτερα από πίσω. Μπορούμε να βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα. Έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης αλλά χρειάζεται κι άλλο χρόνο. Όμως, ο χρόνος πιέζει και τα αποτελέσματα πιέζουν».

Για τον βαθμό της ισοπαλίας: «Αν το δούμε ότι παίξαμε με τον Παναθηναϊκό είναι θετικό. Αλλά δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από την βαθμολογική συγκομιδή που είχαμε από αυτό το ματς. Αν είχαμε, μετά το γκολ το δικό μας, λίγο χρόνο να κυλήσει, θα ήταν διαφορετικά. Θα είχαμε βρει τους χώρους. Η γρήγορη ισοφάριση ήταν ανασταλτικό κομμάτι».

Για τις μεταγραφές: «Θα δούμε αύριο (σ.σ. Δευτέρα). Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε από το παιχνίδι».

Για το πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι… παράξενο. Θα είναι πολλές οι ομάδες που δεν θα είναι με τίποτα ήσυχες. Βλέπουμε κάποια αποτελέσματα, που κινδυνεύουμε και μετά έχουμε ελπίδες για την Ευρώπη. Δεν είναι το ίδιο για την κορυφή που δείχνει να ξεκαθαρίζει».

Τέλος ο τεχνικός του Πανιωνίου συμπλήρωσε: «Θα ήθελα, τελειώνοντας, να σταματήσουμε να έχουμε κάποιους παίκτες στην πρώτη σελίδα. Να ηρεμήσουμε όλοι. Είναι ομαδικό το παιχνίδι. Έχουμε να κάνουμε με πολλά νέα παιδιά. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε πραγματικά δυνατή προσπάθεια και βλέπετε πως αλλάζει το κλίμα μέσα σε λίγες μέρες».
Μάρκους Γιόνσον
«Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ ευχάριστο για μας που ο κόσμος γύρισε στο γήπεδο. Από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά στη συνέχεια», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τα πράγματα πλέον είναι καλύτερα στην ομάδα, έτσι κι εγώ θέλω να αποδώσω καλύτερα. Ο Τάκης Λεμονής είναι ένας πολύ καλός προπονητής και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Γιούργκεν Μάχο

« Δεν ήταν πέναλτι και δεν μπορώ να καταλάβω πως το έδωσε ο διαιτητής. Το σημαντικό είναι ότι γύρισε ο κόσμος στο γήπεδο. Πλέον όπως και από την αρχή της σεζόν είναι τελικός και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά»

Σίτο Ριέρα

«Παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο για τον διαιτητή ωστόσο θεωρώ ότι έκανε ένα σημαντικό λάθος», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ριέρα ο οποίος ρωτήθηκε εάν γνωρίζει ότι ο Κάκος είναι ο καλύτερος διαιτητής στην Ελλάδα:

«Γνωρίζω ότι είναι ο καλύτερος διαιτητής στην Ελλάδα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι δεν έκανε λάθος. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το γκολ έπεσε η απόδοση μας αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Σουλεϊμαν
Όμο
«Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη ήταν ο Πανιώνιος. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Καβάλα και θέλουμε μόνο τη νίκη

Τσοτσαλιτς

«Σημαντικός ο βαθμός που πήραμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Το πέναλτι πρέπει να το δούμε στην τηλεόραση. Με την καβάλα θέλουμε μόνο νίκη, είναι δύσκολο ματς. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί, ελπίζω να έρθουν και με την Καβάλα. Είμαι ικανοποιημένος στην Ελλάδα φέτος παλεύουμε για την παραμονή, ελπίζω του χρόνου να παλεύουμε για τα play off».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου