Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Πρέπει να απολογηθεί για την κακοδιαχείριση ο Κιντής

ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΝΤΟΥΡΗ :

«Ο κ. Κιντής έχει κάνει κάποια πράγματα τα οποία θα απασχολήσουν για αρκετό καιρό τον Πανιώνιο. Όταν κάποιος άνθρωπος έρχεται και πείθει τον μεγαλομέτοχο να του δώσει την διαχείριση της ομάδας και μέσα από αυτή τη διαχείριση διογκώνεται ο αριθμός του ρόστερ, όταν με το… καλημέρα τέσσερις παίκτες είναι εκτός ομάδας και όταν την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποκτούνται άλλοι δύο με ακριβά συμβόλαια που κοστίζουν όσο η ετήσια μισθοδοσία πέντε βασικών παικτών της ομάδας και από αυτούς τους δύο κανείς δεν έχει παίξει ούτε μισό λεπτό, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά για τα οποία θα πρέπει να απολογηθεί ο κ. Κιντής», τόνισε αρχικά ο κ. Βεντούρης και συμπλήρωσε:

«Είναι ένα θέμα για το οποίο μαζεύουμε στοιχεία. Υπάρχει παράδειγμα δύο παικτών, που μέσω της προσωπικής αλληλογραφίας που υπήρξε επρόκειτο να αποκτηθούν δωρεάν από τις ομάδες τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε συμβόλαιο 150 χιλιάδων για την απόκτηση του ενός, χωρίς μέσα απ' τα χαρτιά, που έχουμε εμείς τουλάχιστον, να εξηγείται το πως για ένα παίκτη που θα ερχόταν χωρίς αντίτιμο στην ομάδα του και υπήρχε μόνο υποχρέωση για την καταβολή ποσοστού σε περίπτωση μεταπώλησης, βρεθήκαμε να πληρώνουμε 120 χιλιάδες γιατί μας... κυνηγάει η ομάδα του Δεν θα ήθελα να επεκταθώ άλλο σε αυτό το ζήτημα, αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα μας απασχολήσει».

«Δεν φεύγει ο Κομουρτζί»

Από εκεί και πέρα, ο Γεράσιμος Βεντούρης αναφέρθηκε σε θέματα μεταγραφών, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Κουμορτζί θα παραμείνει στον Πανιώνιο, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι.
«Ο Κουμορτζί δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Είχαμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, που μας έδινε και χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, όμως, τελικά άλλαξε την πρότασή του και μας έδινε μόνο παίκτες και δεν συμφωνήσαμε. Διαπραγματεύσεις υπήρχαν και με τον Ολυμπιακό, όμως, δεν το προχωρήσαμε γιατί ακούστηκαν πολλά τον τελευταίο καιρό για... σύνδεση μεταξύ των δύο ομάδων και αποφασίσαμε να μην δώσουμε τροφή για συνέχεια σε όλα αυτά», ήταν τα λόγια του προέδρου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, ο οποίος συμπλήρωσε σχετικά με τις μεταγραφές:

«Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ θεωρούσαμε ότι θα πάρουμε τον Μπαλάφα, καθώς είχαμε συμφωνήσει και με τον παίκτη και με τον ΠΑΟΚ. Όμως, το βράδυ του Σαββάτου πληροφορηθήκαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα δώσει πουθενά τον παίκτη, λόγω ενός τραυματισμού άλλου ποδοσφαιριστή του. Εξετάζουμε κάποιες άλλες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο».

Από εκεί και πέρα, ο Γεράσιμος Βεντούρης, σχολίασε τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου στο γκολ με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: «Είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα με τον παίκτη, για να προσέξει λίγο την συμπεριφορά του», ενώ για τα διοικητικά ξεκαθάρισε ότι αν δεν βρεθεί επενδυτής που να τον πείσει για την παραχώρηση των μετοχών, τότε η ομάδα θα προχωρήσει ως το καλοκαίρι ως έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου