Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες προσθήκες και Xίκα

Στον Πανιώνιο ψάχνουν για δυο ακόμη προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, αν και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/09). Φορ και μεσοεπιθετικός οι στόχοι των Κυανέρυθρων.

Ηδη
εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις ελευθέρων παικτών που έχουν προταθεί και εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, ενδεχομένως και πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Το βέβαιο είναι ότι εγκαταλείπεται η ιδέα της απόκτησης δεξιού μπακ, αφού στο μυαλό του
Μίκαελ Στόρε «ωρίμασε» η επιστροφή του Γιάννη Μανιάτη στη δεξιά πτέρυγα της αμυντικής γραμμής και η… απεμπλοκή του από τη θέση του αμυντικού χαφ.

Στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, το δίδυμο θα συνθέτουν στο εξής ο νεοαποκτηθείς
Κάσπερ Ρίσγκαρντ και ο «παλιός» Μπενάρ Κουμορτζί.

Συνεδρίασε η επιτροπή ιδιότητας της EΠO και ασχολήθηκε μεταξύ άλλων με την περίπτωση του Γιαχμίρ Xίκα (θέλει να αγωνίζεται ως κοινοτικός, ώστε να αδειάσει μία θέση ξένου), ωστόσο δεν πάρθηκε απόφαση, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Oι άνθρωποι του συλλόγου της Nέας Σμύρνης παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, καθώς θεωρούν ότι προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που στηρίζουν την επιχειρηματολογία τους.


1 σχόλιο:

  1. ειναι πολυ αστειο αυτο που συμβαινει....
    τελευταια στιγμη γινονται κινησεις απο την ΠΑΕ να 'μπαλωσει' τις τρυπες(μακαρι)
    και βεβαια αφου επεσε το σχετικο κραξιμο...
    και ειναι ωραιο αυτο τελικα??
    σας αρεσε?? που σας εβριζαν?? σας αρεσε που γιναμε θεμα,παλι σε εφημεριδες , δικτυο κτλ???
    και ας πουμε οτι αυτο το 'ξεπερναμε' και να γινουν καποιες κινησεις καλες η' κακες στο μυαλο
    του κοσμου εχει γραψει οτι ολα εγιναν με προχειροτητα και χωρις οργανωση με μονο στοχο τις περικοπες και μειωσεις- μπραβο πολυ ωραια
    .. δεν εχετε πεισει τους ιδιους τους παιχτες,μανιατης και κουμο-βαριουνται θανασιμα που παιζουν στην ομαδα, γιατι δεν τους δωσατε οραμα τους εγκαταλειψατε...

    ας ειναι...τουλαχισον σωστε την παρτιδα

    ρομαντικος(ο)
    maj7#4

    ΑπάντησηΔιαγραφή