Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Στον Πανιώνιο επιμένουν… ελληνικά....

Ο Ηλίας Λιανός, μαζί με εκπροσώπους των Ακαδημιών του Πανιωνίου παρευρέθη στον καθιερωμένο αγιασμό της ανδρικής ομάδας στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Ο μεγαλομέτοχος της "κυανέρυθρης" ΚΑΕ αναφέρθηκε στη στήριξη που απολαμβάνει η ομάδα από τον ίδιο και άλλους επιχειρηματίες παρά τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο
Ηλίας Λιανός δήλωσε: "Παρά τις οικονομικές δυσκολίες είμαστε εδώ να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Υπάρχουν μέλη από το Δ. Σ. που είχε πέρυσι την ευθύνη, αλλά και εκπρόσωποι από τις ακαδημίες που θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Όλοι θα συνεισφέρουν και θέλω να το υπογραμμίσω αυτό".

Στον
Πανιώνιο επιμένουν… ελληνικά, όπως εξήγησε στη συνέχεια ο Λιανός: "Φιλοσοφία μας είναι να φτιάξουμε μια ελληνική ομάδα με στόχο να δημιουργήσουμε έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια. Όλοι έχουν πολυετή συμβόλαιο, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν μόνο δύο ξένοι. Προς το παρόν τουλάχιστον δεν θα πάρουμε άλλον. Συμφωνήσαμε επίσης να έχουμε μια άμεση συνεργασία με τις ακαδημίες κάτι που το λέγαμε χρόνια τώρα.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται πράξη. Τέλος μακάρι ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται.
Χωρίς επεισόδια, γιατί πραγματικά δεν αντέχουμε τις τιμωρίες. Ελπίζω κάποιες ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες όπως π.χ. με την ΑΕΚ να μην μεταφερθούν στο μπάσκετ" πρόσθεσε.

Στο τέλος, όταν ρωτήθηκε για το ελληνικό μπάσκετ εν γένει ο
Ηλίας Λιανός αναφέρθηκε στην κόντρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: "Πρέπει οι δύο ομάδες να μονιάσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήρθε στην κλήρωση και γιατί από την άλλη πλευρά μέσω εντύπων υπήρξαν κάποιες εμπρηστικές δηλώσεις. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί η ΕΕΑ καθυστερεί με τα πιστοποιητικά. Καλύτερα να γίνει πρωτάθλημα με οκτώ υγιείς ομάδες".

Το παρόν στον αγιασμό έδωσαν περίπου διακόσιοι φίλαθλοι του
Πανιωνίου που παρακολούθησαν στη συνέχεια και την προπόνηση.

1 σχόλιο:

  1. θελει ομως και προσοχη, καλα ειναι τα ταλεντα προεδρε ετσι θελουμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ αλλα χρειαζεται ο 3 ξενος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή