Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Απέσυρε την παραίτησή του ο Βεντούρης

Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου παραμένει ο Γεράσιμος Βεντούρης, καθώς αποφάσισε να πάρει... πίσω την παραίτηση που είχε υποβάλει μετά τα όσα θλιβερά έγιναν την περασμένη εβδομάδα όταν η ΠΑΕ και οι οπαδοί έδειξαν με άσχημο τρόπο πως δεν ήθελαν την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.
Τις συζητήσεις και τις εξελίξεις γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος: «Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου συνήλθε το Δ.Σ. για να συζητήσει το θέμα της παραίτησης του Προέδρου με αφορμή τα γεγονότα της 24ης Αυγούστου. Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνει συζήτηση με τους οργανωμένους φιλάθλους ώστε να γίνουν γνωστοί ευρέως οι λόγοι που οδήγησαν στη λήψη μίας τέτοιας απόφασης, η διαχείριση της οποίας δημιούργησε μείζονα κρίση στο Σύλλογο και τον κατάγραψε με αρνητική δημοσιότητα.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η όποια απόφαση για την παραχώρηση του γηπέδου, θα έπρεπε να προκύψει μετά από συζήτηση στο Δ.Σ., ώστε να καταγράψει τη συλλογική βούληση και ευθύνη του σώματος. Συμφωνήθηκε επίσης να γίνει νέο Δ.Σ. με την παρουσία του Προέδρου ώστε να γίνει προσπάθεια ανάκλησης της απόφασης του ή σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης Αρχαιρεσιών.

Όντως πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου με την παρουσία και του Προέδρου του Δ.Σ. Συζητηθήκανε η δυνατότητα προκήρυξης Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. καθώς και τρέχοντα θέματα λειτουργίας των τμημάτων και του προϋπολογισμού του Συλλόγου. Μετά από ανταλλαγή πολλών απόψεων αποφασίσθηκε η απόσυρση της παραίτησης του Προέδρου Κου Βεντούρη και η συνέχιση της θητείας του παρόντος Δ.Σ. μέχρι τη λήξη της.

Συγχρόνως ο Κος Βεντούρης εξέφρασε την επιθυμία του να μην παραιτηθεί κανένα από τα μέλη του Δ.Σ. και να συνεχίσει το σώμα με την παρούσα σύνθεσή του μέχρι ολοκλήρωσης της θητείας. Με τον τρόπο αυτόν δίνεται η δυνατότητα συνετής και αδιάλειπτης διαχείρισης της αγωνιστικής και οικονομικής περιόδου που έρχεται, χωρίς κλυδωνισμούς οι οποίοι θα καταστούσαν το έργο αυτό δυσχερές έως αδύνατο δεδομένων των σημερινών οικονομικών και επερχομένων αγωνιστικών συγκυριών.

Με τον τρόπον αυτόν θα δοθεί και ο χρόνος και η δυνατότητα για την προετοιμασία Αρχαιρεσιών με την λήξη της θητείας του παρόντος Δ.Σ. μέσα του 2011 και την εξεύρεση κατάλληλου προσώπου για την διαδοχή του Κου Βεντούρη στην Προεδρία, εάν ο τελευταίος εμμείνει στην σκέψη να μην ανανεώσει την ανάμειξή του στα κοινά μετά την λήξη της τρέχουσας θητείας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου