Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κοινοτικοί Χίκα και ο Σκούρτης ..!!

Αλλες δύο λύσεις έχει πλέον στα χέρια του ο Μίκαελ Στόρε, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να δεχθεί το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και να θεωρεί κοινοτικούς τους Αλβανούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία ο Γιασμίρ Χίκα και ο Βασίλης Σκούρτης.

Ο 18χρονος επιθετικός του Πανιωνίου είχε περάσει το τελευταίο διάστημα από πολλές διαδικασίες για να εξασφαλίσει το ελληνικό διαβατήριό του, αφού έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Χανιά. Ο Βασίλης Σκούρτης μπορεί να εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής του στο πρωτάθλημα με αυτήν την απόφαση, αλλά θα πάρει και το διαβατήριό του τις προσεχείς ημέρες.


Ο Γιασμίρ Χίκα είχε δηλωθεί στην πεντάδα των ξένων από τη διοίκηση του Πανιωνίου και έπειτα από αυτήν την εξέλιξη αδειάζει μία θέση στο ρόστερ, την οποία καταλαμβάνει ο Σόλομον Οκπάκο. Οι Κυανέρυθροι είχαν προβλέψει να καταθέσουν προσωρινό δελτίο για τον 20χρονο Νιγηριανό, το οποίο ήταν σε εκκρεμότητα και πλέον ενεργοποιήθηκε. Μάλιστα το διεθνές πιστοποιητικό του έχει φτάσει στην Ελλάδα, οπότε ο Σουηδός τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο τον Σκούρτη όσο και τον Οκπάκο στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

2 σχόλια:

  1. πέραν το ότι δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία με τους τόσους ξένους, πέραν της πλάκας, το ρόστερ της ομάδας έχει συμπληρωθεί με 2 επιθετικούς, Οκπάκο και Σκούρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ειναι μεγαλο θεμα... Θελω να πιστευω οτι θα γινει ενα ξεσκαρταρισμα με τους ξενους και θα κρατησουμε ενα ροστερ ,που με τις 2-3 προσθηκες και 2-3 αποχωρισεις του Ιανουαριου, μαχ των 26 παικτων απο τους οποιους οι 15 τουλαχιστων θα ειναι Ελληνες. Πρεπει να παρουμε παικτες σαν τον Μονιακη..!! και να μην ξαναχασουμε Ελληνες παικτες σαν τους Φορτουνη, Ιωαννιδη και Γιαντση

    ΑπάντησηΔιαγραφή